www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

c ziceti de combinatia EMG ZW + AVT100 + GT-8 ?

Recommended Posts

Guest MrJackson
Posted

Gandeste-te in primul rand de ce sound-uri ai nevoie (clean, rythm, lead.. etc)

Guest Baumwolle
Posted

Pentru un sound gen Metallica, un ADA MP-1 merita inclus in setup-ul tau, poate chiar in locul GT-8-ului.

Posted (edited)

C ziceti de combinatia EMG ZW + AVT100 + GT-8 ? :)

avt100 + gt8 fac peste 1000 de coco. La banii astia iti iei un combo high-gain pe lampi cu care te apropii mult mai bine se sound-ul Metallica. Sugestii: ENGL Screamer sau Marshall DSL40.

Edited by dmc
Posted

1.sound gen metallica

2.cosule, d unde aveai tu EMG ZW (mai aduci) ?

Dozele au fost o ocazie si nu vad prea curand sanse sa mai vand asa ceva.

Parca am citit ca exista doze emg in Brasov si Timisoara. Poate te lamureste cineva care e din orasele astea doua. Daca nu , foloseste cu incredere ebay si rudele din strainatate.

Guest MrJackson
Posted

Km scump pt cei 40 d wati ai lui.

Pai e scump ca e pe lampi... adica suna sensibil mai bine decat orice combo solidstate sau procesor :)

Mai mult, nu te lasa pacalit de cei 40W. Fiind un amp pe lampi, fac mai mult decat 40W SS. Ampu e destul de puternic incat sa canti cu el atat la repetitii cat si la concerte de club, fara probleme.

Posted

vezi ca doze emg zw originale (85 - 81) vindea cineva din cluj acum cateva luni. am vreut sa le iau eu, le dadea cu 200 usd. eu pana la urma mi-am luat doua sd sh-6 (btw, cu care obtii suntetul metallica f. ushor, pt ca au un sound f. apropiat de emg-81, desi sunt pasive si suna mai curat si un pic mai cald, mai live). omul nu cred ca le-a dat pt ca i-am vazut anun tul recent si pe 'okazii.ro'. google it!

Guest p_aciulea
Posted

un sfat, decat sa te arunci la un amp de firma care te costa o caruta de bani, incearca si pe la constructorii autohtoni de Ampuri custom, s-ar putea sa iesi mai ieftin, si chiar mai calitativ, parerea mea.

plus ca nu te costa nimic sa te duci sa probezi ceva, bei si o bere, te imprietenesti cu ei, si chiar daca nu iti iei de la ei, si iti iei pana la urma ceva de firma, te pot ajuta pe viitor cand ai probleme cu ampul respectiv.