www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

O Ultima Parere


katurev
 Share

Recommended Posts

Dupa sfatuirea cu dumnezau` ( decebal, sa nu mai zica altii ca ma refer la dumnezeu :)) ) , am ajuns la urmatoare "configuratie" :

 

http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-bullet-strat-hss-w-tremolo_p833.html

http://www.guitarshop.ro/amplificator-chitara-fender-mustang-i-20w_p1324.html

http://www.guitarshop.ro/cablu-chitara-fender-vintage-voltage-10ft-3-m_p1766.html

http://www.guitarshop.ro/corzi-chitara-electrica-ernie-ball-regular-slinky-nickel-wound-010-046_p1982.html

Comanda va fi finalizata pe la sfarsitul saptamanii, mai are cineva ceva de adaugat, spus... vro parere? bugetul este 11 mil.. ma incadrez putin peste limita .. la ce am scris aici.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tot respectu ...dar daca te iei dupa unu si dupa altu la alegerea sculelelor o sa te lasi rapid de tot :facepalm: Al mai bun amplificator e ala care iti place tie cum suna care e pe genul tau si fender mustang are o varietate mare de tonuri ..deci e o alegerea buna .La chitara nu ma bag ca nu ma pricep la modele de genu (eu is cu ibanezu/jacksonu)

 

Per total e un set ok pt un incepator ..nimic pretentios ! dar daca mai ai ceva banet pt o investitie buna in chitara cauta v100 (afd),v99 . 2 chitari grozave cu un sunet grozav la un pret foarte bun !

 

:yay: Noroc si indiferent de alegere sa ai bafta cu ele !

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Dupa sfatuirea cu dumnezau` ( decebal, sa nu mai zica altii ca ma refer la dumnezeu :)) ) , am ajuns la urmatoare "configuratie" :

 

 

http://www.guitarsho...emolo_p833.html

http://www.guitarsho...-20w_p1324.html

http://www.guitarsho...-3-m_p1766.html

http://www.guitarsho...-046_p1982.html

 

Comanda va fi finalizata pe la sfarsitul saptamanii, mai are cineva ceva de adaugat, spus... vro parere? bugetul este 11 mil.. ma incadrez putin peste limita .. la ce am scris aici.

Exact acelasi echipament am si eu, cu exceptia faptului ca am single coil si in bridge. In rest e identic.:)

Cel mai bine sa dai o fuga pana in Bucuresti, nu esti departe si daca vrei, stabilim o intanlire si mergem impreuna la magazin.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ce risipa de bani faci daca ti le cumperi noi. La mica publicitate aici gasesti bullet-uri si la 350 lei si Mustang tot la 300 lei gasesti, chiar zilele trecute vazusem la mica publicitate vreo doua si nu erau scumpe deloc.Dar ramane alegerea ta.In plus daca iti iei la mana a doua poti sa iti cumperi affinity de aceiasi bani cu care iti iei bullet nou.

 

De exemplu primele rezultate: http://forums.rgc.ro/topic/82338-squier-bullet-stratocaster/ bullet + http://forums.rgc.ro/topic/79867-combo-fender-mustang-i/ mustang 800 lei.

Edited by Septi
Link to comment
Share on other sites

Fii atent !

 

Dute in magazin si probeaza tu ...chiar daca nu ai prea multa cunostinta spunele sa-ti puna in fata un mustang 1 un cablu si o chitare la bugetu tau ...dupa ia fiecare chitara si zdranganeo cum vrei dupa ce faci asta incerca fiecare coarda in parte sa nu atinga de freturi ca e mai naspa daca face asta . Plus ca o chitara trb sa fie pe mana ta sa nu te deformezi tu ca sa te adaptezi

Link to comment
Share on other sites

Daca toata lumea ar cumpara SH, oare ar mai exista scule SH? :confused: Ar fi doar TH, FH, etc., din ce in ce mai degradate, ca nu vorbim de piese de colectie aici :)

CIneva tot trebuie sa cumpere scule noi, ca sa ajunga SH.

Unii prefera sa nu riste, s-au vazut destule cazuri de vanzatori neseriosi, iar altii pur si simplu prefera lucruri noi, sa le "dezvirgineze" ei, si sunt dispusi sa plateasca pentru asta. Chiar daca pana la urma chitara aia tot se zgarie, se uzeaza, se ciobeste, etc., macar stii ca e opera ta, nu a dat altu' cu ea de pereti.

 

multumesc mult. am facut rost de bani.. si nu stiu sa dau comanda pe guitar shop? o exista vrun risc? sau sa merg sa le cumpar eu de acolo.. care oricum nu ma pricep in domeniu si degeaba ma duc. Ce ziceti?

Ar fi bine sa te duci sa probezi chitara in magazin. Chiar daca esti incepator, tot poti sa verifici daca merg toate dozele, potentiometrele, switch-ul, daca nu e vreun fret mult prea sus sau prea jos, daca n-are fire de par pe sub lac sau alte minuni (s-au mai vazut cazuri ;) )

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

:)) nu orice fir de par ci de chinez; scurt si gros, sanatos. Si mai ales; DREPT. Deci sigur e din cap (asta daca nu cumva il au drept si p-acolo).

M-am oferit sa il insotesc pe Katurev fiindca sunt deja la a patra chitara cumparata si acum stiu la ce sa ma uit.

Nu sunt nici eu fan SH, mai ales la sculele ieftine. Macar ai garantie la ele.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

zgomot pe fond.. da recunosc sunt ceva probleme.. ca sa remediez am tin volumul din chitara mai incetisor si controlez din amp... oricum si daca tin mai tare si e sunet pe fond.. cant cant nu se mai simte clar..

 

pentru ce vreau eu chitara ( doar sa cant ca si hobby in casa... sa invat si eu cateva melodii de la metallica , un solo a lui hendrix ( vise ) ... ceva de genul.. este mult, mult mai mult decat suficient.. multumesc pentru parere totusi..

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Pentru 11 milioane, nu prea se poate scoate altceva. Continui să nu înţeleg de ce te grăbeşti să-ţi iei si chitară, şi amp, când cu 1100 de lei îţi poţi lua, eventual, doar o chitară mai mult decât decentă la mâna a doua, de-aici, de pe RGC. Urmând să mai economiseşti câteva luni şi să-ţi iei şi un amp acceptabil, ba chiar şi un cablu. Ce îţi iei acum e ce se poate lua cu banii pe care îi ai, adică aproape nimic. Ai grijă, de pildă, în ce priză bagi ampul, la bloc îţi bagă zgomot de fond la greu. Şi, dacă stai la bloc, aşteaptă-te şi la RFI/ EMI, pe care ampul, chitara şi cablul, fiind de cea mai joasă speţă, le vor "găzdui" cu mare plăcere. Un sfat onest ar fi să nu cumperi aceste chestii penibile, de care te vei sătura tu însuţi peste vreo 6 luni (când vei vedea ce greu e să le revinzi!). Ia-ţi o chitară ca lumea, cântă prin calculator sau prin iRig şi strânge bani pentru un combo pe lămpi la mâna a doua. Iar printre picături îţi poţi lua şi un cablu (Ibanez PSC sau Elixir sunt mult peste Fender), şi ceva pene. 'Mnezău ţi-a furnizat o listă conformă cu bugetul tău. Problema e că bugetul e penibil pentru ceva de calitate.

In Bolintin Vale nu cred ca sunt blocuri ;)

Oricum, si eu stau la bloc, si intr-adevar, am avut surprize cu zgomotul - in prizele din sufragerie bazaie ingrozitor (circuitele sunt de cand s-a facut blocul, prin '67), dar in bucatarie, unde am un circuit nou, tras separat din tabloul de sigurante, n-am nici urma de zgomot de retea, cel putin pe humbucker sau neck+middle. Deci, mi-am mutat "studioul" in bucatarie, sau cant pe baterii, ca am un Mustang Mini. :)

Se mai simt interferente de la laptop, daca tin chitara la mai putin de juma' de metru de ecran, in rest absolut nimic. Pe langa Squier HSS mai am si o chitara ceva mai putin "penibila", un Ibanez S420, care se manifesta exact la fel.

 

Katurev, stai linistit, sculele nu sunt deloc penibile, sunt chiar ideale pt. incepatori. Daca n-ai probleme cu prizele poti sa-ti faci treaba excelent cu ele.

Penibil ar fi sa trebuiasca sa dai drumul la calculator si sa freci nu stiu ce softuri de fiecare data cand vrei sa zdrangani 5 minute, in loc sa apesi un buton si sa invarti un potentiometru. Pe mine unul m-ar descuraja chestia asta.

 

Vezi tu mai tarziu daca are rost sa investesi in scule mai serioase, si mai ales in CE scule.

Degeaba iti iei din prima Les Paul si Marshall la mana a doua, ca sa descoperi peste cateva luni ca tu de fapt vrei B.C. Rich si Peavey, sau Stratocaster si VOX, sau mai stiu eu ce combinatie.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.