www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Fender Cd140Sce


Guest Norberth
 Share

Recommended Posts

E o chitara excelenta si isi merita banii. Cant la ea de un an si jumatate si inca nu ma gandesc sa o schimb. Are o acustica buna si mie cel putin mi-e foarte confortabil sa cant la ea. Inainte sa o cumpar cantam la o Takamine eg320c ,si dupa mine Fender-ul e peste ea din toate punctele de vedere, in special preamplificarea. Fender are preamp Fishman , egalizator pe 4 benzi si Tuner.

In aceeasi gama de pret nu am gasit in magazinele de la noi o chitara care sa imi placa mai mult, desigur asta e o parere cam subiectiva.

Link to comment
Share on other sites

Guest Norberth

pai cam chiar aste e problema: nu stiu ce sa aleg intre fender-ul asta si takamine eg320c. Despre nodelul acesta de fender nu prea stiu multe lucruri care l-ar avantaja, decat ca are solid top. mersi de raspuns si mai astept si altele :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Norberth

am inteles ca takamine-ul ar avea un mic avantaj in ce priveste actiunea, putand fii reglata din ceva suruburi :-?? stie cineva ceva despre asta?

Link to comment
Share on other sites

La banii astia mai bine te orientezi catre ceva SH cu fata din lemn masiv macar. Eu m-as uita mai degraba catre firme mai necunoscute, dar cu un control al calitatii ceva mai bun si un raport pret calitate superior. In gama asta iti recomand Crafter, Lag si Tanglewood, primele 2 le gasesti sigur si la noi pe piata.

 

http://esound.ro/crafter-lite-de-sp-vtg-chitara-acustica.html

 

Sau ceva cu top solid, fie Takamine, fie Fender, costa ceva mai mult, dar cred ca dupa ce le testezi o sa vezi ca merita diferenta. Cel putin Fenderul consider ca isi merita din plin banii, desi nu consider preamplificatorul si doza Fishman mai bune decat ce ofera Takamine, doar suna diferit, dar ambele sunt foarte ok, tine de preferintele fiecaruia.

 

http://www.mcmusic.ro/chitare/electro-acustice/takamine-eg340sc-ns-chitara-electro-acustica-acordor-incorporat-eg340sc-ns.html

http://www.guitarshop.ro/chitara-acustica-fender-cd-280sce-electro-acustica_p721.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.