soniaxl Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 (edited) Ca tot e la moda zilele astea am bagat si eu un profet . Comenturile pro si contra sunt binevenite G-ul de la Gary nu l-am putut modifica nicicum, sorry The profet by me.mp3 Edited January 30, 2013 by soniaxl 5
AddRien Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ca tot e la moda zilele astea am bagat si eu un profet . Comenturile pro si contra sunt binevenite G-ul de la Gary nu l-am putut modifica nicicum, sorry S-a rezolvat! 1
betta93cosmin Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Imi place mult tonul de la clapa...sepotriveste bine cu chitara
soniaxl Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Da , dar ala e de pe backtrack ... nu l-am facut eu
betta93cosmin Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ma rog ! .....ai inteles ideea ..... .....Ai ales bine backtrack-ul,,,,si la fel si tonu de chitara
soniaxl Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Si ca sa fie complet meniul seara asta m-am jucat si cu ~Singuraticul~ si a iesit asta : The Loner by me.mp3 2
Deenman Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 (edited) E foarte bine , cateva remarci , foarte marunte , din reverb foarte foarte putin mai taie , si tonul e putin nazal , pitigaiat . Ca sa-i dai o nota personala , dai cu vibrato sus cand urci nota , in rest suna foarte bine , mult mai bine decat reusesc eu sa-l cant. Cam asa ceva la vibrato , ca sa-l faci mai interesant ( totusi asta tine de gust ). PS: si aici mi se pare un pic cam mult delay sau reverb. Edited January 31, 2013 by Jig
soniaxl Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Merci de remarci , cu reverbu nu e problema ca se poate lua din el oricand , tonul tine de gust si mie asa i-mi place poate e si natura chitarii ca suna asa ( Schecter C-1 Hellraiser ) , iar vibrato din clipul de mai sus mie personal nu-mi place da fiecare cu gusturile lui . In clipul de mai sus tipul canta peste piesa originala nu peste BT si de acolo poate veni delay-ul mare .
Recommended Posts