• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
pasion-kill

vând Amplificator Pe Lampi Doina Delta

Recommended Posts

Vand un amplificator vintage pe lampi Doina Delta.

Amplificatorul a fost intretinut de-a lungul timpului ok , arata bine , este functional

 

Lampile sunt:

2x 6L6 in final

3x Ecc 83

1 x Ecc 81

Ochiul magic

 

Partea de reverb nu functioneaza

Are montat un comutator pt stand by

Unii potentiometri mai fasaie .

Puterea maxima este de 36 w

 

Amplifcatorul se afla in Ramnicu Valcea

PRET : 500 RON Negociabil ( Ofer bonus o pereche de 6p3c)

 

DD_fata_zpsc15858aa.jpg

DD_spate_zps76c6e0aa.jpg

DD_5_zps2b3563da.jpg

DD_4_zpsdccb4fac.jpg

DD_1_zps063dbd0d.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

mie-mi plac amplificatoarele doina. asa ca atunci cand am prins unul la un pret convenabil, l-am luat fara ezitare. si se pot restaura / modifica cu resurse minime.

de exemplu asa arata o doina sigma modificata:

post-19049-0-82790900-1369860913_thumb.jpg

Edited by sorin65
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

foarte frumos ! , asa aveam si eu planuri cu doina asta da intre timp am luat un fender blues deluxe si am renuntat la idee, plus ca acum vreau un hand made jcm 800 clone, cu o restaurare buna poate sa iasa ceva frumos din delta asta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.