dgeekoo Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Gata! Am scos cordarul de tot, si am incercat sa vad daca bucsele respective au joc, si am observat ca NU au deloc jo. Stau tare pe pozitia lor acolo Las-o ca o sa o strici cu manutele tale. Cand citesti sfaturi mai baga si un filtru de "competenta". Multi vad, putini cunosc, dar toti isi dau cu parerea ca doar e la liber. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lok30 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Stai măi omule, nu a dat în cap nimănui. Încearcă doar să afle şi el dacă este sau nu o problemă. Sau începătorii şi cei care nu se pricep foarte bine trebuie bruscaţi când întreabă ceva...? Uof. Multumesc! )) Las-o ca o sa o strici cu manutele tale. Cand citesti sfaturi mai baga si un filtru de "competenta". Multi vad, putini cunosc, dar toti isi dau cu parerea ca doar e la liber. Nu mai fac nimic la ea, ca nu mai are rost. Am incercat sa vad destul, si cred ca nu e foarte foarte grav. O las asa... Sper doar sa nu se agraveze. Multumesc frumos pt sfaturi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 La chitarile ieftine ar trebui sa se dea bonus un bax de superglue. Nu eşti normal !... Asta sigur intra la Best of 2013 ! . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts