andrewS Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Cumpar pedala berhinger multi FX , o pedala de noise gate si o pedala de wah ceva mai ieftin... astept oferte contact pe PM..
darkskater96 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Behringer eq700 si behringer dc 9 de ceva lasa pm daca iti trebuie:)
andrewS Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 scuze am precizat mai sus ce imi trebuie...spor la vanzare
loris Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Esti primul care vinde Boss ca sa isi cumpere Behringer... e o chestie.....
andrewS Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 eu nu aveam nevoie de pedala boss am alta pedala pentru distorse am nevoie de alte efecte si sa stii ca uneori copiile de la behringer sunt mai bune decat originalele facute de boss sau alte brand-uri..
alinu_tau Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 sa stii ca uneori copiile de la behringer sunt mai bune decat originalele facute de boss sau alte brand-uri.. hai ca esti amuzant
gagai Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 e cam offtopic ce o sa fac eu acuma dar, andrewS nu fa niciodata greseala sa te increzi in behringer, am avut is o pedala berhinger si am si vreo 3 boss, e diferenta de la cer la pamant, atat sound cat si calitatea materialelor, pe behringer daca ai calcat mai tare s-ar putea sa se crape.
andrewS Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 bai nu ma luati in ras dar eu asa am auzit de la oameni care au mai multa experienta decat mine in ale chitarelor mnah eu am spus ce am auzit dar daca gresesc atunci voi strange mai multi bani si voi lua ceva mai bun multumesc de sfaturi...
darkskater96 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 hai ca una merge de la behringer in board 2 maxim da de la 3 incolo iti prinzi urechile la ce faina o sa ai pe sunet si ce harsaiala o sa fie...na iti zic una poti sa ai in pedalier doua dar mai multe nu ca itti freaca sunetul cu totul..parerea mea....
Nobilus Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 :-) Deci vrei un super overdrive sd-5 Sound Js produs de ElectroSound?
andrewS Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 este precizat sus ce am nevoie mai imi trebuie wah si noise gate
Recommended Posts