hemmy Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 aveam de ceva timp un corp de squier si m-am gandit ca ar fi interesant sa il vopsesc in stilul chitarei iui eddie van hallen frankenstein, am cumparat vopsea spray rosu alb si negru, am dat jos lacul de pe chitara, am lipit bucati de lemn in 'piscina' si apoi am cioplit imitand modelul cavitatilor de pe chitara lui eddie, am aplicat cateva straturi de negru, pus banda de hartie si apoi date cateva straturi de alb, urmeaza dupa uscare un pic de relic si apoi rosu 5
hemmy Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 vopsele auto dupli color pe baza de rasini sintetice
hemmy Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 azi am terminat vopsitul,mai am dupa uscarea stratului de rosu sa fac toate zgarieturile si uzura sa gasesc un switch defect sa il pun in pozitia din mijloc, un floyd, o doza single si un grif artar nu vred ca mai pun pe spate stopuri de bicicleta sau ce are van halen 4
hemmy Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 am terminat vopsirea si am montat griful sa vad cum ar arata, bineinteles o sa pun un grif maple si floyd si moneda 5
hemmy Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 mersi, o las macar trei saptamani sa se usuce , ingalbenesc usor albul sa para vechi apoi cum prind niste zile mai calde, o lacuiesc iarari relic si cum fac rost de piese o asamblez
skoda73 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 O intrebare daca se poate: cate proiecte ai pe rol????????
hemmy Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 mai am o copie dupa airline, chitara lui jack white, un orfeus vechi cu steagul angliei pe fata ca supernova lui noel gallagher, la asta e mai dificil ca trebuie sa maschez linile alb rosu albastru intre straturi un resonator solid body si un cigar box dulcimer chitara airline va arata asa 2
hemmy Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 am si lacuit si un pic de relic am gasit un floyd rose licenta din pacate nu are un surub corespunzator la una din sei daca are cineva un set de sase let me know 4
TheZKD Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 mai am o copie dupa airline, chitara lui jack white, un orfeus vechi cu steagul angliei pe fata ca supernova lui noel gallagher, la asta e mai dificil ca trebuie sa maschez linile alb rosu albastru intre straturi un resonator solid body si un cigar box dulcimer chitara airline va arata asa i really wanna see the airline
hemmy Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 din pacate stau cam prost cu timpul,astea le fac dupa program sper ca pana la pasti sa termin tot
hemmy Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 am gasit si grif urmeaza sa montez locknutul va trebui sa adaug o bucata de lemn sa aiba pe ce se aseza, sa montez floydul si sa gasesc o doza din cate stiu evh foloseste o doza paf pe chitara, mie ce doza mi-ati recomanda? mai trebuie un 5 way switch ruginit si un single coil si bineinteles o moneda de 25 c din 71 1
hemmy Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 am facut doza single din textolit bucatele de electrod si plastic negru, oricum nici pe chitara originala doza din neck, nu are nici o functionalitate, asa ca ce sens avea sa pun o doza buna plus ca nu se potrivea la culoare, imi mai trebuie switch si o asamblez 3
alinu_tau Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Grif dintr-ala chinezesc mi-am luat si eu vreo 2 Nu-s rele dar trebuie sa-l retastezi, ce au pus chinezii sunt foarte subtiri si o sa te cam deranjeze. Nu ii pui floyd?
hemmy Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 da. il retastez cu taste dunlop medium jumbo am si floyd singura chestie care imi lipseste e switchul
alinu_tau Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) Switch pentru ce? Edited May 5, 2013 by alinu_tau
hemmy Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 vine pus in locul dozei middle asa e pe chitara originala, cred ca eddie are un 3 way switch vechi ruginit incerc sa copiez cat mai multe detalii posibil oricum chitara e pt mine nu ma grabesc
hemmy Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 in sfarsit gata, nu am mai pus floyd ca oricum prefer un bridge fix si nu am mai montat griful maple, am gasit la o chitara veche un grif de mahon, mai neobisnuit pt strat, original era vopsit alb sa para artar l-am curatat, i-am dat cateva straturi de shelac, arata foarte fain nu e baituit deloc se potriveste mai bine ca si look dar e si mai comod, doza e humbucker nu mai stiu de unde o am si pe ce chitara a fost, chitara suna bine si imi place cu o singura doza nu te limiteaza din contra te face sa cauti alte sunete din volum si pana 4
Recommended Posts