www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poate unii stit am facut pentru unii useri de pe forum diverse hardware de chitara de la butoni , backpalteuri la altele mai complicate . Din cauza ca nu am mai avut timp nu am mai luat comenzi dar mi-a facut colegul o surpriza si m-am gandit sa va arat acest superb backpalte de ziua mea :)

post-18913-0-09516500-1356295094_thumb.jpg

post-18913-0-90087400-1356295113_thumb.jpg

• Like 6
Posted (edited)
  On 23/12/2012 at 20:55, Borsec said:

Nu am inteles nimic din ce ai scris, dar NECK plate-ul arata superb.

My bad , am postat de pe telefon topicul si nu prea vedeam ce scriu pe tastatura extrem de mica + ca in bucuria mea nu prea am examinat logica postului ... Mersi de apreciere :)

Edited by TheZKD
  • Like 1
Posted (edited)
  On 24/12/2012 at 06:11, stratosaurus said:

Cat ar costa o personalizarea din asta ?

Tu le faci ?

Eu si un coleg ( mai mult el , are firma si 4 CNC-uri , lucreaza cu metale ) . M-am gandit ca o sa se puna aceasta intrebare :) . Am facut chestii pe un alt topic , dar ne-am lasat . 1 bucata nu am face si daca am face ar costa mult din diverse motive pe care nu am chef sa le discut azi , cert este ca nu ar fi rentabil nici pentru cumparator nici pentru el/eu . Daca la neckplateuri , backplateuri este cu adevarat interesat cineva de minim 30-40 de bucati putem discuta . Pret : depinde de complexitate , timp de programare etc. Se poate si de exemplu relieful unui portret pe baza unei fotografii ( s-a mai facut ) dar acolo ar costa mult in special timpul de programare .

P.S : acest neckplate este din duraluminiu , care dupa ce a fost scos di masina a fost dat pana la cele mai fine tipuri de smirghel cu apa , este aproape ca si oglinda , am facut si butoane trus rod covere etc. pentru asa ceva mi se pare cel mai bun material

Edited by TheZKD
Posted (edited)
  On 24/12/2012 at 15:48, BogdanLiviu said:

Arată bine. Chiar foarte bine. Păcat de preţuri şi toate celelalte, că aş comanda şi eu unul :) Cu 30-40 chiar nu cred că am ce să fac :)

Poti sa le vinzi la suprapret , la dublu din partea mea aici pe RGC . I don't care . Fa umpic de research pe net sa vezi preturile la asa ceva si daca esti interesat cu adevarat iti spun oferte .

Edited by TheZKD