Razvan S. Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 In facere un Black Arts Toneworks FNORD O pedala insane de fuzz Urmeaza probabil prin oct un Death By Audio Robot, nebunie de pedala. In 2 sapt probabil si un Zombie Chorus ANALOG, cu un sunet superb
Razvan S. Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 In facere un Black Arts Toneworks FNORD Cutia si circuitul fara IC-ul + tranzistorul (pe care le astept sa vina pt finalizarea proiectului ) Intre timp e posibil si un Xotic BB Preamp sa fie facut
Razvan S. Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Confirmat si pending pana imi vin piesele care nu le am, un Frantone Vibutron!!
Razvan S. Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Black Arts Toneworks FNORD fuzz ready
Razvan S. Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Daca doreste cineva adevaraciune pe viitor, se poate face, un flanger calumea ADA Flanger 3
Razvan S. Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Un amp mic mic ca putere hybrid!! pt cine doreste Un amp facut dintr-un TL072 + lampa 12ax7 si un LM386 pe power section Merge la 12VDC(posibil si la 9, n-am testat nefacandu-l) Samples cum ar suna,sunt de pe net : clean http://www.sophtamps.ca/sounds/clean_clip.mp3 dirty http://www.sophtamps.ca/sounds/dirty_clip.mp3
Razvan S. Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Uuuuu! Niște samples? Daca vorbesti cu userul cokoon probabil poate face
cokoon Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Pun in curand, am inregistrat azi cu Fnord-ul, suna demential! 2
Razvan S. Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Tot pentru userul cokoon in the making un BB Preamp, azi va fi gata + in facere asteptand stripboard pentru un Okko Diablo Boost + LE: BB Pre gata
paulmihaita Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 wah-wah gen Vox V847 Wah si un delay care sa sune cam ca un Boss dd-3?
Razvan S. Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 wah-wah gen Vox V847 Wah si un delay care sa sune cam ca un Boss dd-3? vb pe pm _____________________________________ Intre timp, un Okko Diablo Boost + la care sunt scoase potul de presence si bass afara O pedala grozava, amp like, cu un sound pe masura Video!+ poze 1
Razvan S. Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Doua straineze frumoase cu finish semi see through(una americana , alta japoneza) au venit in vizita pentru niste reglaje
Razvan S. Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Fixed a Rocktron Zombie(changed a faulty broken pot) and an MXR Phase 90 which had some cold solder joints
Razvan S. Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Reparat un EHX Small Clone Chorus si diagnosticat un Flanger Tratament true bypass si input buffer scos la Crybaby wah Reparat un footswitch Hughes and Kettner In reparatii si diagnosticari o clona de mxr phaser si un Fender Super Reverb Silverface , domn mai in varsta american 1
Razvan S. Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Finished another Mad Professor Deep Blue Delay clone
Razvan S. Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Un Delay ce va fi terminat hopefully weekendul acesta Culture Jam Neptune Delay cu un Warp switch, care moduleaza time-ul delay-ului si da un efect interesant cu pitching Este de asemenea si un delay mai clean la repetitii ca si hiss fata de alte delay-uri cu PT2399,realizat prin filtrare mai agresiva. Se prea poate de acum inainte in functie de cum mi se pare dupa ce il termin,sa-l ofer pe acesta in locul Mad Professor-ului (dar fara acel switch cu warp),Mad Professorul Deep Blue fiind mai hissy la repeats fata de Neptune Delay. 1
Razvan S. Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Pedala in cauza, Culture Jam Neptune Delay...e foarte interesant warp-ul Daca se tine apasat de dinainte sa se cante si se lasa, face un fel de drop si revine la loc cu o anumita viteza, in functie de cat e decay-ul setat Daca se apasa, in timp ce se canta, la PRIMA repetitie face un up pitch! nu drop Also, mi se pare cel mai tape like sounding delay cu PT2399 care l-am auzit, parca l-as avea pe Eric Johnson in camera la repetitiile alea lungi, foarte fain. Hissul intadevar e non-existent la repetitii din cauza filtrarii mai hard avand evident un caracter mai inchis, dar e destul de noise free. ___________________________________________________________________ Other: MadBean Bacon Bits Booster Clone Rewiring facut la un Phase 90 clonat de altcineva Niste tweakuri prin care am indepartat o parte problematica la un Egnater, din pacate reparatia sa il fac "ca din fabrica" nu s-a putut, e nasol de umblat in el, si pare ca mai a fost umblat..dubios. Acum macar nu mai are o parte din hibe Un setup la un Harley Benton Sg Student 1
Razvan S. Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Va ofer spre clonare un proiect misto Wampler Pinnacle! varianta 4 knob cu 2 switchuri
Razvan S. Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Nimeni pentru o pedala de Chorus Analog calumea? asa va suna daca o facem, fiind varianta cu chorus/vibe switch si mode
Razvan S. Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Un trem Schaller putintel modificat pentru cineva off forum (sorry for the clipping, e de la camera) __________________________________________________________ Fixed some stuff in a Way Huge Aqua Puss Analog Delay 1
Razvan S. Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Up la pedale! Intre timp: Cleaned some pots in a full tube studio mic pre _____________________________________________ Ongoing investigations in an old highly modified tube amp
Liviu.Pop Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 ioi, parca au pus piesele cu furca inauntru O sa cam ai "de furca" cu el
Razvan S. Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 ioi, parca au pus piesele cu furca inauntru O sa cam ai "de furca" cu el Ampu fusese modificat tare fata de schema originala de un domn din oras care din pacate nu mai este printre noi, de aceea a ajuns la mine. Problema este ca are un output FOARTE low, si distorsionat(pe toate canalele, every input,etc), si a patit asta deodata. My guess is ca a resistor failed somewhere. Merita macar investigat, si nu-s finalii problema din cate am inteles, omul incercand si cu altii. O sa vad 1
Razvan S. Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 JHS Morning Glory suna delicios JHS morning glory quickie .ogg
Razvan S. Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Rise ye old Fender Super Reverb and sound awesome once more 1971 version Godlike clean! Before After (pe langa filtrare, am reparat si tankul de reverb , avea niste fire rupte, si curatat pe cat posibil soclurile, ceea ce a rezolvat problema de zgomot extra la reverb!)
Razvan S. Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 Un Jimmy Vaughan MIM Strat a trecut la mine pt un setup Foarte misto chitara, 4.1 kg! Na si poze
Razvan S. Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Fuzz Factory cu Tungsram AC128 gata Great tones!
Recommended Posts