www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

HGE Contraptions (DIY hobby) -> Pedale Chitara Handmade / Modari Pedale / Wiring si Setup Chitare / Reparatii Ampuri

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Un Delay ce va fi terminat hopefully weekendul acesta 

Culture Jam Neptune Delay cu un Warp switch, care moduleaza time-ul delay-ului si da un efect interesant cu pitching  :)

msg-2645-0-88248400-1418560487.jpg

Este de asemenea si un delay mai clean la repetitii ca si hiss fata de alte delay-uri cu PT2399,realizat prin filtrare mai agresiva.

Se prea poate de acum inainte in functie de cum mi se pare dupa ce il termin,sa-l ofer pe acesta in locul Mad Professor-ului (dar fara acel switch cu warp),Mad Professorul Deep Blue fiind mai hissy la repeats fata de Neptune Delay.

• Like 1
Posted

Pedala in cauza, Culture Jam Neptune Delay...e foarte interesant warp-ul :)

Daca se tine apasat de dinainte sa se cante si se lasa, face un fel de drop si revine la loc cu o anumita viteza, in functie de cat e decay-ul setat

Daca se apasa, in timp ce se canta, la PRIMA repetitie face un up pitch! nu drop :D

Also, mi se pare cel mai tape like sounding delay cu PT2399 care l-am auzit, parca l-as avea pe Eric Johnson in camera :) la repetitiile alea lungi, foarte fain.

Hissul intadevar e non-existent la repetitii din cauza filtrarii mai hard avand evident un caracter mai inchis, dar e destul de noise free.

DSCF3261.JPG

DSCF3263.JPG

Other:

MadBean Bacon Bits Booster Clone

DSCF3117.JPG

DSCF3115.JPG

Rewiring facut la un Phase 90 clonat de altcineva

DSCF3193.JPG

Niste tweakuri prin care am indepartat o parte problematica la un Egnater, din pacate reparatia sa il fac "ca din fabrica" nu s-a putut, e nasol de umblat in el, si pare ca mai a fost umblat..dubios.

Acum macar nu mai are o parte din hibe

DSCF3196.JPG

Un setup la un Harley Benton Sg Student :)

DSCF3247.JPG

DSCF3253.JPG

DSCF3257.JPG

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ioi, parca au pus piesele cu furca inauntru   :trosc:

O sa cam ai "de furca" cu el :P

Ampu fusese modificat tare fata de schema originala de un domn din oras care din pacate nu mai este printre noi, de aceea a ajuns la mine.

Problema este ca are un output FOARTE low, si distorsionat(pe toate canalele, every input,etc), si a patit asta deodata. My guess is ca a resistor failed somewhere. Merita macar investigat, si nu-s finalii problema din cate am inteles, omul incercand si cu altii.

O sa vad :)

• Like 1
  • 2 weeks later...