Chyler Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Cumpar reverb pe arcuri de preferat accutronics. Astept oferte, mersi!
Variant Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Nu toate reverb-urile pe arc sunt la fel, sunt modele cu anumiti parametri specifici pentru fiecare amp, in principal e vorba de impedante de intrare si iesire, in rest conteaza mai putin daca e cu 2 sau 3 arcuri, short, medium sau long decay, etc. Eu am un Accutronics 4DB2C1D, daca te intereseaza, il luasem pentru un Marshall pe care intentionam sa-l fac, dar n-am mai ajuns la el, si nici n-o sa ajung prea curand, asa ca e disponibil, decat sa rugineasca de pomana. E nou-nout, luat din Germania. 1
viobio Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 (edited) UP! daca nu cauti un anume model,cea mai avantajoasa varianta este cea oferita de Iulian pentru un anumit model ai aceasta varianta http://www.tube-town...ics-Reverb.html off topic vreau si eu albumul vostru,va urmaresc de cam patru ani Edited December 26, 2012 by viobio
Chyler Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Buna, voi studia oferta. Mersi frumos de sfaturi:) Rezolvam cu mare drag si cu albumul prin P.M.
Recommended Posts