traianzum Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Vand Fender Twin Reverb '72 fara difuzoare ,lampi si unitatea de reverb. L-am achizitionat in 1990 ..este functional..(asa l-am gasit) dar nu l-am folosit. Intre timp am folosit un alt amplificator similar. Fara schimburi .. Pret 300 euro fix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Pai in cazul asta e doar Twin. Fara reverb Link to comment Share on other sites More sharing options...
traianzum Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 Victor..nici macar Twin..ca e fara difuri.. Cine are rabdare poate sa si-l faca...si iesi mai ieftin decat ai cumpara unul intreg. Daca intr-o saptamana nu se da...poate ma apuc de el.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traianzum Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 Rezervat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Pretul mi se pare foarte ok avand in vedere la cat se vinde unul cu tot cu difuri din epoca aia. Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traianzum Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 a revenit la vanzare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 de ce a revenit la vanzare? cum se poate proba daca n-are lampi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traianzum Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 1.Felix ..cand cineva iti trimite mesaje gen'' vreau sa-l cumpar'' si te roaga sa-l rezervi evident ca o sa scrii rezervat.. sau astepti pana se vinde si nu mai apare nimeni sa intrebe de ce revine la vanzare. 2. Ori te intereseaza ampul si ai ceva lampi puse deoparte ..ori le cumperi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Pai scuza-ma, iti vand si eu o masina fara ambreiaj si iti zic, ia tu ambreiaj ca merge. Si dupa ce il montezi vezi ca e praf distributia. Cine isi ia teapa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traianzum Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 Felix esti off topic total.. Ramai pe subiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 (edited) Mi se pare normal ca atunci cand pretinzi ca un lucru este functionabil, sa il vinzi in stare de functionare, nu cu piese lipsa. Are piese lipsa, atunci ori ii cumperi tu si iti asumi investitia, ori il vinzi ca defect. Daca tie ti se pare asta off topic, inseamna ca RGC a ajuns mai nou un talcioc. Numai bine, bafta la vanzare! Edited December 6, 2012 by felix 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
traianzum Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 Off topic ma refeream la comparatia ta plastica cu o masina.. dar din ce vad eu ma acuzi de rea intentie. Nu era nici o problema sa urc amplificatorul in masina ,sa vin sa-l cercetezi indeaproape si nu sa ma acuzi ca vreau sa vand ceva cu piese lipsa. Eu vand un lucru asa cum este ..spre deosebire de tine ..care ai incercat sa-mi vinzi o carcasa de amplificator TopHat pe post de cabinet open back. Cat despre talcioc..o dai in arhaisme. RGC e singura sursa seriosa de a vinde,cumpara sau schimba ceva din domeniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 O carcasa de amplificator fara amplificator este un cabinet de chitara atat timp cat a fost construita sa incapa in ea 2 difuzoare. Afirmatiile de genul asta sunt amuzante. Te pricepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
traianzum Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Si nu, nu te acuz de rea intentie sau teapa sau cum vrei tu sa-i spui. Ma interesa amplificatorul dar mi se pare aberant sa cumpar eu lampi ca sa-l pot proba sa vad ca merge sau nu. Ca fapt divers, daca nu merge, eu ce fac cu lampile? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianni Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Vand Fender Twin Reverb '72 fara difuzoare ,lampi si unitatea de reverb. L-am achizitionat in 1990 ..este functional..(asa l-am gasit) dar nu l-am folosit. Intre timp am folosit un alt amplificator similar. Fara schimburi .. Pret 300 euro fix. Si cum stii ca functioneaza? Ce inseamna "asa l-am gasit". Adica fara difuzoare, lampi si reverb? Fii te rog mai explicit, inteleg ca nu l-ai folosit dar cum puteai sa-l folosesti fara piesele respective? Mersi, Adrian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Traian daca-i pui tu ce-i lipseste (lampi, difuzoare si eventual reverb) si il vinzi la pret mai mare evident, eu zic ca tot iei un pret bun pe el. Si asa il poate si proba lumea. Parerea mea... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan costache Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 nu vreau sa stric vanzarea dar daca are vreun traf ars (cel de iesire de ex)? sau remanufacturat.... difuzoarele produse in acei ani oricum nu se mai gasesc; bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Salut sunt interesat de amplificator ,te rog sa -mi comunici urmatoarele: 1- daca alimentarea este pe 110v sau 220v 2-daca amplificatorul a fost probat cu tuburi 3- in ce stare sunt potentiometrele As dori sa fac o proba a acestui amp posed tank reverb si tuburi, pt a verifica tarf-ul de iesire Vreau neaparat fotrogafi cu sasiul scos de pe cabinet, vreau sa vad starea componentelor pasive Daca tarf-ul de iesire ,de alimentare sunt ok oferata mea este de 250 euro Astept detalile cerute Link to comment Share on other sites More sharing options...
traianzum Posted December 21, 2012 Author Share Posted December 21, 2012 Vandut. Topic inchis. Multumesc RGC.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Vandut. Topic inchis. Multumesc RGC.. e la mine!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 asteptam cu nerabdare un demo cu produsul reconditionat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts