katurev Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 pe varful degetelor la mana stanga ori mi sa luat putin din piele... ori s`a format un fel de coaja.. nu imi pot da seama ( lol ). ce parere aveti? din ce am inteles eu este bine ce se intampla... este drumul spre a scapa de durere cand canti
Cognek Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 ... asa intrebam si eu dupa ce... in fine... e ca si cu virginitatea sa zicem, devii barbat... 3
Sympthom Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 ... asa intrebam si eu dupa ce... in fine... e ca si cu virginitatea sa zicem, devii barbat... =))))))))))))) Pai ti se formeaza o "crusta" care se intareste si dupa o vreme nu o sa te mai doara degetele..
katurev Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 ... asa intrebam si eu dupa ce... in fine... e ca si cu virginitatea sa zicem, devii barbat... )))))
stratosaurus Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) Partea 1: ce descrii tu acolo este o etapa in decursul formarii ca instrumentist "de coarde". In scurt timp, daca te tii de treaba, degetele tale vor reveni la normal in ceea ce priveste elasticitatea pielii si a sensibilitatii buricelor dejetutelor, doar ca nu vei mai simti vreun disconfort la "interpretare". Cu alte cuvinte e de bine. Partea 2: Las-o'n pana mea de treaba, aici e un forum de medicina muncii sau ce e ? Ba ca iti trosnesc incheieturile, ba ca iti rozi unghiile, ba ca ai o coaja pe degete, pai in scurt timp ne vei descrie ce faci si in momentele "intime" si sa ne dam cu parerea daca e ok sau nu... sau daca de la asta se formeaza coaja...pe undeva... Nu stiu cati ani ai, dar, fara suparare, mai lasa-ne cu simptomele pe care le prezinta organismul in decursul evolutiei, si apuca-te de chestii mai serioase. Edited December 1, 2012 by stratosaurus 1
Guest Hipster Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Lasa omul in pace, poate chiar ii foarte incepator si nu are de unde sa stie. Macar o postat unde trebuie. S-o speriat si el cand o vazut ca apar bataturi si nu-s in palma... :-)))
'mnezău Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Lasa omul in pace, poate chiar ii foarte incepator si nu are de unde sa stie. Macar o postat unde trebuie. S-o speriat si el cand o vazut ca apar bataturi si nu-s in palma... :-))) Freci o parte tegumentară a organismului tău de nişte sârme. Te aştepţi să nu apară urmări? Logica îţi spune că va ceda metalul înaintea pielii? 1
marcel Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 eu in urma unui accident nu mai am ultima falanga, si nici unghia de la degetul gros , mana stanga.. si mi-e foarte bine...nu ma deranjeaza deloc
mike_KidLazy Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 @katurev: cum ti-am zis si in topicul celalalt cand ai intrebat prima oara, e perfect ok ce se intampla, deci din nou, nu-ti face griji.
stratosaurus Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Lasa omul in pace, poate chiar ii foarte incepator si nu are de unde sa stie. Macar o postat unde trebuie. S-o speriat si el cand o vazut ca apar bataturi si nu-s in palma... :-))) Pai tocmai asta vreau sa-l fac sa inteleaga, ca in nici un caz nu trebuie sa ajungem in situatia de a fi intrebati daca e ok sa ai bataturi, sau dureri, sau crampe .etc la palma... sau in orice alta parte... @katurev, nu fi ipohondru, vezi-ti de chitara ca n-ai sa patesti nimic rau
Recommended Posts