Crypto Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) Se da doua doze Infinity 3/4. Astea is cu coil split. Vreau sa le montez clasic, fara coil split cu un switch 3-way si doua poturi (ton si volum). Problema e ca au 3 fire, nu 4. Stiu ca la alea cu 4 lipesti doua fire intre ele, si apoi le izolezi, la astea ce mama naibii fac? Edited November 6, 2012 by Cryptopsy
TheZKD Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Salut , nu stiu daca stii de acest site eu aici am gasit de obicei ce imi trebuia , au multe scheme de wiring sper ca ajuta . http://www.guitarelectronics.com/c=hprEb29SHs1gq3rgaZMzfgxvn/category/wiring_resources_guitar_wiring_diagrams/
Crypto Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 (edited) da, stiu de site, dar nu am gasit nici o doza cu 3 fire pe-acolo. LE: nevermind, m-am prins, una dintre ele e full HB, si una e split. Acu intrebarea e, pentru ca sincer, am uitat, ca sa benificiez de full humbucker, lipesc groundul, si care dintre cele doua fire? cel de 8kOhm sau cel de 16 kOhm? Parca e cel de 16 Kohm dar vreau sa fiu sigur. cel de 8 kohm pot sa-l izolez si nu-l mai lipesc de nimic, da ? Edited November 6, 2012 by Cryptopsy
stratosaurus Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 da, stiu de site, dar nu am gasit nici o doza cu 3 fire pe-acolo. LE: nevermind, m-am prins, una dintre ele e full HB, si una e split. Acu intrebarea e, pentru ca sincer, am uitat, ca sa benificiez de full humbucker, lipesc groundul, si care dintre cele doua fire? cel de 8kOhm sau cel de 16 kOhm? Parca e cel de 16 Kohm dar vreau sa fiu sigur. cel de 8 kohm pot sa-l izolez si nu-l mai lipesc de nimic, da ? Cel de 16 pentru full. Cel de 8 il izolezi. 1
Crypto Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 am rezolvat. multumesc! Cu ocazia asta am facut si alte imbunatatiri la chitara!
Recommended Posts