mad_max924 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 noroc oameni buni,am un set de freturi cu care nu cred ca mai am ce face,le dau la schimb cu doza humbucker ieftina sau altceva ce tine de chitara si nu va mai trebuie sunt 24 bucati la set au fost 60 ron 0745100664,bucuresti
EugenRo2001 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Pot sa iti dau pe ele un set de cheite 6 in linie sau 3+3 modelul simplu cu capac, made in Japan, scose de pe Ibanezul 12 string.
Crypto Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 freturile sunt noi? un humbucker de pe squier affinity strat hss te-ar preta?
mad_max924 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Pot sa iti dau pe ele un set de cheite 6 in linie sau 3+3 modelul simplu cu capac, made in Japan, scose de pe Ibanezul 12 string. acum as avea mai mare nevoie de o doza(de chitara ) freturile sunt noi? un humbucker de pe squier affinity strat hss te-ar preta? nu e rau dar sunt rezervate pana marti,freturile sunt noi in ambalajul lor original
Recommended Posts