sasha20 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) Salut, Am facut un free album :http://riddle1.bandc...-of-frequencies Cine vrea sa asculte ma bucur , cine nu, apreciez ca a facut efortul de a se uita peste acest post. Contine mai multe piese facute de-a lungul anului si este format din diferite combinatii intre genuri. Respect. ^.^ Edited October 26, 2012 by sasha20 3
mike_KidLazy Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Foarte tare! Imi plac melodiile cum suna, si tonurile de chitara sunt foarte marfa. Huge like ! But still, nu inteleg cum de reusesti sa scoti tonul ala asa misto de bass. Presupun ca e facut tot in Cakewalk, right? Sau ai folosit si bass real pentru inregistrari? P.S.: Tare rau de tot "Invisible", dar parca suna un pic distorsionat si se aud tobele un pic cam neclar, cam prea incet... ai lasat volumele asa intentionat, sau crezi ca ai mai putea umbla la mixaj? 1
DAN Tudor Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 hmmm... 1. Nu-mi place basistul si *toanele* lui... 2. Imi place chitaristul (mult chiar) 3. nu-mi place *gustul didital* creat in special de tobe,care se aude ca-s facute din degete...(mouse) 4. E fain ! (mai ales pt. cine-si poate imagina cum ar suna, de s-ar evacua *minusurile* din *supa* --------------------------------------- POFTA BUNA ! 1
sasha20 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Tobele si basul sunt facute tot de mine , dar neavand un bas real sau un set de tobe real sunt nevoit sa le fac midi si stiu ca asta consta intr-o scadere de calitate , dar numai asa pot lucra deocamdata ^.^
mike_KidLazy Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Mie din contra, chiar imi plac mult tonurile de bass, nu stiu ce i-ai facut de l-ai facut sa sune asa (chiar astept ceva sugestii in sensul asta. La tine cel putin suna mult mai putin artificial decat la mine)... iar tobele mi se par mai mult decat ok (fie ele si MIDI), cel putin in comparatie cu un soft gen Acoustica Beatcraft, unde se vede de la o posta ca nu-s tobe reale... nu cred ca asta e o cauza a calitatii scazute a inregistrarilor - eu as zice ca problema vine mai degraba de la mixaj, nu de la "instrumentele" folosite.
sasha20 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Pai la bas de obicei pun notele cat mai pe langa beat ca sa dea o senzatie de groove, sa nu para prea robotic. De multe ori tind sa ii dau putin drive si compression si sa scot putin din inalte si medii si sa cresc putin basul si la final mai adaug un Ezmix cu setarea classic bas 8x10.
mike_KidLazy Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Interesant, n-am incercat niciodata sa pun notele pe langa beat - avand si tobele tot in MIDI, lasam bassul sincronizat perfect cu tobele. O sa incerc si eu sa vad ce iese, mersi mult de info! Si spor la cantat in continuare!
Recommended Posts