Guest pytu Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Salut, nu stiu ce sa cumpar sunt incepator: squier standard stratocaster vs. ibanez RG321MH-WK. va rog sa ma ajutati sa nu arunc 10. mil pe geam. sau veniti pls cu variante. multam' fain
Guest kdavru Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Salut, nu stiu ce sa cumpar sunt incepator: squier standard stratocaster vs. ibanez RG321MH-WK. va rog sa ma ajutati sa nu arunc 10. mil pe geam. sau veniti pls cu variante. multam' fain salut...am eu ceva de vanzare daca te intereseaza...nu e squier standard stratocaster...e un squier by fender stagemaster care cred eu k e mai bun...doar ce-o sa zic si eu acum.. are floyd rose licentiat...+o doza nervoasa l bridge...un B.C.Rich Humbucker+mai vezi tu aici...http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=6997&hl=....problema e ca vreau 12 pe ea...dar eu zic k face banii pe deplin
LORD-C Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 (edited) am mai spus asta si o repet, am testat chitara mortului si e foarte misto, am pus mana si pe standard-ul ala, si eu as opta pt prima varianta, cat despre 321MH, uita ideea, sunt mare fan ibanez dar repet UITA IDEA!!! Edited August 31, 2006 by LORD-C
Razvan S. Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 cik chitara mortului ahahah lollllll....dak ar fii eu de ex sa aleg intre alea 2(squier vs ibanez)...as alege squier...DA GO FOR THE BC RICH!!!!
Guest _Theo_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 (edited) omu a zis ca e incepator...e contraindicat floyd rose-ul incepatorilor. as merge mai degraba pe squier. Edited September 1, 2006 by _Theo_
Guest kdavru Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 de ce e contraindicat...ca e un lucru de calitate??:Dlasa omu sa se obisnuiasca cu ceva bun de la inceput...
Guest tudor. Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 (edited) nu te supara da nu numi floydu ala un floyd de calitate si eu zic sa nu mergi pe floyd...in special la banii astia...tind sa creeze mai multe probleme decat placerea de a trage de el Edited September 1, 2006 by tudor.
Razvan S. Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ia mai squieru e bun...in ciuda a ce zik unii...dak stii sa cantzi poti face cu squier si blues dar si metal.Chitara nu are nimic is doar oamenii picky si snobi
mega.deb Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 dak stii sa cantzi poti face cu squier si blues dar si metal.Chitara nu are nimic is doar oamenii picky si snobi SO TRUE !!!
Guest tudor. Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 daca ziceti voi ia-ti squire la banii astia, in nici un caz ibanez... dar incerca sa stay away from floyd... asta ar fi sfatu meu
Guest kdavru Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 (edited) da ce-ai cu floyd-u ma omule?eu inteleg k multe chitari au floyd licentiat in china dar asta nu inseamna k si al meu e la fel nu??? Edited September 2, 2006 by kdavru
Guest tudor. Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 (edited) da ce-ai cu floyd-u ma omule?eu inteleg k multe chitari au floyd licentiat in china dar asta nu inseamna k si al meu e la fel nu??? io zic ca fiind floyd licentiat tot aia chestia... si am dubii serioasa ca e facut in alta parte decat prin asia pe undeva (china,japonia,indonezia,etc) habar n-am exact unde se fac squire si nu am nimic cu floydu...sunt chiar fan floyd ...doar ca am avut experiente nasoale cu cele licentiate... Edited September 2, 2006 by tudor.
Mr.Fritz Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Daca vrei chitara cu floyd iti trebuiesc multi bani, eu personal am avut un ibanez rg320 fain nu zic dar ideea e ca nu trageam de el ca nebunu pentru ca se dezacorda (era floyd licentiat) acu am un Peavey Wolfgang EVH; da... scrie pe el licentiat de catre Floyd Rose are si D-tuna(Aduce E Gros in D) si pot sa trag ca nebunu de el.Nu am nici o treaba ; nu se dezacordeaza dar cat costa nenica deci in concluzie dai banu ai floyd misto sa nu va ganditi ca daca va luati chitari de 400-500 E o sa aiba un floyd genial (Nu mai zic de cele de 100E 200E etc.....)
Guest tudor. Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Daca vrei chitara cu floyd iti trebuiesc multi bani, eu personal am avut un ibanez rg320 fain nu zic dar ideea e ca nu trageam de el ca nebunu pentru ca se dezacorda (era floyd licentiat) acu am un Peavey Wolfgang EVH; da... scrie pe el licentiat de catre Floyd Rose are si D-tuna(Aduce E Gros in D) si pot sa trag ca nebunu de el.Nu am nici o treaba ; nu se dezacordeaza dar cat costa nenica deci in concluzie dai banu ai floyd misto sa nu va ganditi ca daca va luati chitari de 400-500 E o sa aiba un floyd genial (Nu mai zic de cele de 100E 200E etc.....) cam asta incercam sa zic si eu
Razvan S. Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Ii SQUIER, nu squire...asta e iar o greseala si poate d aia nu stii, se fac ori in china sau indonezia sau AMERICA...nu te lua dupa astia meri si incearca-le o sa iti vina sa arunci ibanezu pe geam cu jagged edge-ul sound c il are, iar bc rich-ul banuiesk k ai vaz d c kerry king are EMG-uri si a scos dozele BDSM din el...
Guest kdavru Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 t cam grabesti sa zici k floyd licentiat tot aia...dak ai dubii hai l mine acasa sa-l vezi unele-s in china...altele in usa...al meu in usa..si nu cred k se compara calitativ...eu trag d el k nebunu(squeling sounds gen dimebag de exemplu)si nu se dezacordeaza si n-are nici p dreq...si pot sa-l cobor din E in D de exemplu..
Guest tudor. Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 puteti sa-mi ziceti pana maine ca o chitara care costa 10mil in romania, deci afara e mult mai ieftina e facuta in sua...tot nu ma convingeti...
Cosu Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Exista diversi producatori de punti tip floyd rose. Unii (Vezi de exemplu peavey, schaller, etc) le fac cu mai multa raspundere decat altii. Puntile Floyd Rose nu se fabrica in SUA ci in Germania la fabrica Schaller ( vizitati linkul asta : http://www.schaller-guitarparts.de/1223.htm ).
Recommended Posts