hammer Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Vand Tc Electronic G Major ce arata de nota 9 si suna de nota 10 Pret 170 euro negociabil Pot sa spun ca este un procesor de chitara f, f, foarte bun pe care il folosesc Kirk Hammett si James Hetfield in prezent. 1
hammer Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Un video cu rack-ul lui Hammett ce include doua procesoare G Major
hammer Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Am tot ce imi trebuie dar depinde, de exemplu pentru acustica nu am nimic dar vreau ceva de calitate, oricum poate ma surprinzi cu ceva interesant si pentru electrica
loris Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Interesant om si Hammett asta....nu a reusit sa stranga bani sa isi cumpere macar un G force.... 2
Razvan S. Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Interesant om si Hammett asta....nu a reusit sa stranga bani sa isi cumpere macar un G force.... La nivelul lui ,,profi'' de a canta, intradevar...
hammer Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Am si g force si pot sa spun ca suna la fel, doar cateva regleje la anumite efecte in plus , interfata difera si g force este mai greoi in exploatare.
loris Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Daca G force-ul suna la fel cu G major cei de la TC electronic is niste nesimtiti ca cer atata de mult pret pe G force. 1
Rock-Torsion_Zolly Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 lasa-mi un numar de telefon in privat sau aici sau pe zolly_03@yahoo.com daca mai ai procesorul...merci anticipat
ValeChitara Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 lasa-mi un numar de telefon in privat sau aici sau pe zolly_03@yahoo.com daca mai ai procesorul...merci anticipat Nu il mai are, e la mine...
Rock-Torsion_Zolly Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 of ce rau imi pare...e bun ?esti multumit ? m-am gandit si eu sa imi iau , ori g maj si cv pe langa , ori g maj 2 , ori line 6 HD Pro ori sa astept pentru un G-force..ce imi recomanzi ?
Recommended Posts