dHeinrich Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 (edited) Pentru iubitorii de muzica funk: Aurelian Temisan (noul solist al trupei) si noi, The Funk Society, pleacam intr-un turneu national de promovare. Pe langa piesele noastre (tot in stil funk) abordam coveruri atat de la artisti din gen precum: Earth, Wind and Fire, Kool and the Gang, Jamiroquai, Incognito dar si altii refacuti in stil. Gasiti aici un colaj din cateva melodii daca vreti sa va faceti o idee: insa va asteptam si la o cantare. Programul nostru e urmatorul: 8 Noiembrie - Bucuresti (Palatul Copiilor) 12 Noiembrie - Pitesti 13 Noiembrie - Valcea 14 Noiembrie - Cluj 15 Noiembrie - Brasov 16 Noiembrie - Ploiesti 19 Noiembrie - Constanta 20 Noiembrie - Calaras 21 Noiembrie - Bacau 23 Noiembrie - Piatra Neamt 26 Noiembrie - Iasi 27 Noiembrie - Suceava 28 Noiembrie - Roman Voi mai anunta eu salile si orele din tara caci nu le stiu inca. Stay tuned and stay funk! Daca e vreun coleg de forum care vrea sa ne cunoasca (ca fellow musician) sa schimbam impresii in orasul in care vom fi astept PM-uri sau raspunsuri aici si am fi bucurosi de "vizite" la probe de sunet poate sau iesiri la bere. Sper sa ne vedem la concert! Edited September 28, 2012 by dHeinrich 4
the_resident Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Suna foarte bine, felicitari si bine ati revenit "on the right tracks" : )
'mnezău Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 (edited) Am pus berea la rece. Va astept la Călăraşi. În special pe cele 3 domnisoare. Edited September 29, 2012 by 'mnezãu 1
dHeinrich Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Perfect! Ne vedem pe 20 Noiembrie!
Razvan Tudosa Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Wow! Mi se pare foarte interesant. Va astept la Iasi...
dHeinrich Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Thanks! Ne vedem pe 26 noiembrie !
dHeinrich Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Pentru bilete reduse la concertul din Bucuresti gasiti aici oferte: http://www.groupon.ro/deals/bucuresti-special/Asociatia-Culturala-Maria-Domina/11232177?nlp=&CID=RO_CRM_1_0_0_278&a=2295 S-au stabilit si salile din tara, precum si niste mici modificari in program: 8 noiembrie, Bucuresti - Palatul Copiilor 13 noiembrie, Alba Iulia- Casa de Cultura a Sindicatelor 14 noiembrie, Cluj - Casa de Cultura a Studentilor 15 noiembrie, Brasov - Sala Reduta 16 noiembrie, Ploiesti – Casa de Cultura a Sindicatelor 18 noiembrie, Campulung– Casa de Cultura a Sindicatelor 19 noiembrie, Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor 20 noiembrie, Calarasi – Casa de Cultura a Municipiului 21 noiembrie, Bacau – Ateneu 23 noiembrie, Piatra Neamt - Casa de Cultura a Sindicatelor 26 noiembrie, Iasi - Casa de Cultura a Studentilor 27 noiembrie, Suceava – Casa de Cultura a Sindicatelor 28 noiembrie, Roman – Casa de Cultura a Municipiului Va astept cu drag!
Recommended Posts