Guest Nasuke Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Fiind in criza si avand nevoie de un cabinet m-am uitat si la chestiile ieftine La senia am gasit cabinet 4x12 Bugera La 850 si ceva de RON Vad ca se invarte pe la 38 de kilograme deci are lemn destul de greu. Credeti ca se merita sa imi iau unu si sa schimb difuzoarele in el mai tarziu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Vezi ca au aia de la Harley Benton un cabinet 2x12 e vreo 900 de lei si are doua difuzoare celestion v30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nasuke Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 2x12 am vazut multe dar vreau o baza 4x12 buna in care sa incep sa schimb cate un difuzor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 vezi, ce frumos era daca doar difuzoarele contau.un cabinet ieftin nu este deloc o baza solida de la care sa incepi sa schimbi difuzoarele. Materialul din care este construit si modul de constructie pot anula tot chinul schimbarii difuzoarelor si face investitia in ele aproape inutila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nasuke Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 De aceea intreb daca se merita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 "Se merita" nu este corect din punct de vedere gramatical, pentru ca "merita" nu este verb reflexiv... Eu nu as lua un cabinet Bugera, un Harley Benton 4x12 nu e mult mai scump , dar are difuzoare bune, pe care nu o sa vrei sa le schimbi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts