Burb Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 nice one....a fost distractie...ce sa zic....a sunat binisor...( din cauza mea)...ca altfel suna bine ..
vektor Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 (edited) A fost distractiv aseara ... mi'a placut pustiu(cred) ala cu clapele (inclusiv la tobe:P ) Burb, lasa'te de chitara iti sta mai bine la microfon Edited December 6, 2006 by vektor
Guest Baumwolle Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Aici gasiti cateva poze de la jam-ul de aseara...
cyfer Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 full concert unplugged, folk american solo, sesiunea zeppelin plus jam in toata regula. o seara tare!!
Burb Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Keep on rocking baby...yeahhh!!!! that's the way !!!!
cyfer Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Nu pierdeti ultima sesiune cu jam pe 2006! Urmatoarea va fi pe 9 ianuarie 2007.
Hix Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Vreau sa vin maine la bucuresti in mare doar pt. jam,sa mai cunosc niste lume si sa mai imi dea felix niste tip-uri. Sa vin ori nu ?
Doctor X Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Vreau sa vin maine la bucuresti in mare doar pt. jam,sa mai cunosc niste lume si sa mai imi dea felix niste tip-uri. Sa vin ori nu ? Pai care-ar fi motivele care te retin (in afara de distanta, binenteles)? Eu cred ca ai numai de castigat daca vii.
Hix Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Vreau doar sa fiu singur ca n-o cant singur..Adica ca o sa fie acolo cineva la tobe si la bas sa bagam ceva . Poate ma ajuta cineva cu locatia lui Big Mamou? Mersi
Doctor X Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 http://www.sapteseri.ro/index.php?page=map...&city=1#map
Hix Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ok see you guys there. . Sper sa ne distram ! Io-s blond, par lung in coada si o camasa in carouri rosie ca sa ma recunoasteti. Vin cu my baby dupa mine ).
Guest Baumwolle Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dincolo de toate gherlele, sovaielile, emotiile, iesirile din gama si shred-urile ca nuca-n mijlocul bluzului, a fost una dintre cele mai placute sesiuni de jam la care am participat. Ofer respectele-mi textilice lui Cyfer, care a tinut in frau tinerele talente, lui Horia, care le-a atatat, sfantului tobar care s-a prezentat cu o pereche de bete si lui Burb, care, indiferent de situatie, canta cu o placere nemaipomenita. Felicitari tuturor celorlalti combatanti care au infruntat scena din Mamou. Bine ne-am gasit in 2007!
cyfer Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Da, o seara absolut memorabila, au fost momente tari de tot. Pentru mine, atractia serii a fost Andy, muzicutistul englez, un muzician cu un stil excelent, cum rar vezi pe la noi.
Hix Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Well m-am dus la Bucuresti si nu regret. Mi-a placult mult atmosfera si cum s-a cantat, a sunat bine. Imi pare rau doar ca am dat-o asa de urat in bara cand m-am dus sa bag ceva la voce..mi-a lasat un gust amar asta. Insa in rest mi-a placut mult. Am invatat ca de acum inainte ar fi bine sa-mi tin chitara acordata standard . Eh...Mi-a placut ! Mersi Cypher, Bumbac & everyone else.
cyfer Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 In aceasta seara (16 Ian), ii avem ca invitati la jam pe ziaristii de la Gardianul cu trupa The Guardian of Seattle (rock alternativ). Ei vor face un set de 30 de minute. Cu putin noroc, vom avea si Cyfer's Sin pentru un jam session de citeva piese. Apoi seara se va desfasura in nota obisnuita.
horica Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 vorbind despre jam-uri,aseara a iesit bestial dupa concertul celor de la raven mai erau guitar vlad,vlad sunetistu si un chitarist care a dat cu toba.....am rupt.... yo am fost la voce
horica Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 maine se tine?????????????? ca tare as mai vrea sa bag si eu vreo 2 piese
cyfer Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Regula: daca nu se anuntza nimic in prealabil inseamna ca SE TINE ca de obicei in fiecare marti la ora 8 p.m.
Musaro Adriano Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Am fost ieri seara pentru prima oara la big mamou sa va si eu blues/rock man acest numit cyfer de care tot se vorbeste pe forum!! Ce sa zic, de la intrare am auzit in sunet "original fender" distorsionat fara efecte care ma capatat imediat atentia, riffuri curate, decise, si esperienta au spus cuvant definitiv. Gata, mam bagat la masa si cu orechile deschise am gustat din musica sanatoasa care te face sa gandesti. O seara foarte placuta, ambience de "musician" Cred ca juma din cei care erau acolo erau musicieni, oricum felicitary Cyfer a meritat sa vino in buc. sa te ascult (nu de altceva dar find ca am crescut la torino centru eu urasc orajele aglomerate..) si ma facut placere sa te cunosc personal pentru ca esti o persoana asa cum mau zis si alti...foarte de treaba si un supermusician!! O sa ne mai vedem si sper sa putem sa cantam impreuna vreodata. Ti-o tot asa in continuare!!ciao Adri
horica Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cum a fost aseara?ca yo am fost cam bolnav si n-am mai iesit din casa:(
Musaro Adriano Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ce sa zic, cyfer a fost cel care a facut spectacol si a ridicat standardul de atentie al publicului, a mai fost o fata cu chitara acustica, musica bunicica, un pic timida (este de inteles..) , pacat de amplificare (a fost facut in graba si fetita avea de fapt microfonul in gura..). In rest au cantat niste americani cu cyfer, voce buna si basist, pe la 23:30 am plecat pentru ca trebuia sa ma intorc la ploiesti si prietena mea oricum nu le are cu musica live (abia ma asculta pe mine a casa si deja se lamentaza!! ..bine ca casa este a mea..eh,eh!!). Felicitari oricum tuturor, cu siguranta o sa ma intorc acolo!!ciao
cyfer Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Multumesc pentru cuvintele frumoase Adriano. Ma bucur ca ai venit si ne-am cunoscut. Te mai asteptam si alta data, poate chiar cu chitara, sa cantam impreuna.
Musaro Adriano Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 merci tie pentru seara placuta, de cantat nu o sa lipseasca ocazia cat de curand...dar te anunt inainte!!Ciao Adri
Burb Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cum a fost aseara?ca yo am fost cam bolnav si n-am mai iesit din casa:( am cantat eu ..deci marfa :)
Musaro Adriano Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 am cantat eu ..deci marfa tu erai baiatul cu chitara neagra? (un gibson daca nu gresesc) care a cantat la sfarsit cu cyfer? Felicitari si mult inainte!!
Guest Bogdan Toma Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Salut! Am fost si eu (tot pt prima oara) ieri in Big Mamou. Am venit fara chitara, ca sa inspectez terenul Saptamana viitoare tot acolo? Si o sa se gaseasca cineva cu un bas (eventual la fel de bun ) si tobe? As veni si eu cu chitara, poate legam ceva Felicitari pt ideea asta si sper sa ne vedem saptamana viitoare!
Recommended Posts