Guest VludVludVlud Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ciao Stie careva ce tip de doze Seymour Duncan foloseste Emppu Vuorinen, chitaristul formatiei? Mersi anticipat.
Guest MrJackson Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Din cate stiu, are JB si Jazz. Si un Hot Rails pe mijloc... dar nu sunt sigur. Nu am gasit mai nimic pe net despre asta...
Guest VludVludVlud Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 mersi..faza e ca nici eu n-am gasit p net nimic despre asta. ma intereseaza pe neck ce are..cred ca jazz-u
Guest MrJackson Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Daca te intereseaza, amp-uri foloseste Laney si un Bogner Uberschall.
Cosu Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 http://www.musamaailma.fi/bandikamat/uutiset/93.phtml scrie ca dozele's custom.
Guest Steven Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Din cate stiu in perioada Wishmaster folosea head-uri Marshall Valvestate, pre-amp Rocktron Piranha si cab-uri Marshall 4x12".In materie de efecte folosea Morley Wah si Digitech Whammy.In perioada Once a trecut pe head-uri Mesa/Boogie Dual Rectifier, pre-amp SansAmp PSA-1 si cab-uri tot Marshall 4x12".In materie de efecte folosea Jim Dunlop Crybaby, Digitech Whammy si T.C. Electronics G-Major.
Guest MrJackson Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Am ultimu lor DVD si iti zic sigur ca are Laney si Bogner. Mesa nu am vazut prin sculele lui (backstage)
Guest Steven Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Eu nu zic ca nu are Laney si Bogner, insa am citit in multe locuri(mai ales pe forumul oficial) cum ca ar folosi Mesa Boogie Dual Rectifier si Mesa Boogie Stereo 50 Amplifier. Aici e un link catre fan-site-ul oficial din Germania unde sunt mentionate sculele lor.
Guest MrJackson Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Nu stiu ce sa zic... inclin sa cred ca datele de pe forum sunt out-dated.
Guest Steven Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Eu stiu ca a folosit Mesa Boogie in perioada Once(inregistrari+turneu), adica 2004-2005.Ultimul lor DVD a aparut spre sfarsitul anul 2005, asa ca este posibil ca intre timp sa fi trecut cum spui tu pe Laney si Bogner...
Guest MrJackson Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Laney folosea inainte de Once... Bogner-u e o achizitie recenta... amu nush. Omu ramane un mister. Posibil sa foloseasca toate sculele mentionate pe aici.
ciuci Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 behringer!!! ...na! acuma sigur nu mai foloseste tot ce s-a mentionat in thread
karpi Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 http://www.ultimate-guitar.com/contests/ pentru cei ce cunosc multe date despre chitare si statii ,aici sunt concursuri cu castiguri . si multe altele , lectii de chit scrise tab , am vaz colectie serioasa de taburi dar trebuie ceva Power Tab player .
Recommended Posts