www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu e deloc complicat, presupunând că n-ai rămas corigent la lucru manual. În funcție de cum vin dozele (fără altceva sau cu pot-uri și jack sau toate deja conectate) vei avea probabil nevoie de scule (pistol de lipit, fludor, patent, șurubelniță) și componente (potențiometru/e, jack stereo, battery clip, condensator pt. controlul de ton).

Posted

De obicei dozele vin cu tot cu potentiometre care se leaga de doze si de switch cu niste picioruse/pantaloni/pini sau cum vrei tu sa le zici fara a fi nevoie de lipitura de pistol. Modelele mai vechi, peste care e posibil sa dai daca le cumperi second hand, ar putea sa fie de alea care necesita lipitura. In plus dozele active au nevoie de baterie care si ea are nevoie de spatiu de depozitare. Unele chitari au loc pt o doza, altele nu! Vezi daca iti poate incapea acolo o baterie.

Eu mi-am montat doze active de 3 ori pe diferite chitari si nu mi-a luat mai mult de 30 minute urmand schema cu care vine setul respectiv.

Succes!