www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest DeathWarden
Posted

gata m-am hotarat o sa continui dupa hihi cu un articol despre angus young :)

nu are rost sa-l publicatzi in acelasi timp cu viatza lui jimi pt k ar fi 2 de acelasi tip. o sa fac si un articol despre METALLICA :)

Guest DeathWarden
Posted

am terminat prima bucata care va fi publicata in primu articol care contine viata lui pana in mom in caree s-a format ac/dc-ul. :) iti trimit acu? pana raspunzi ma uit dupa greseli :)

Guest RutZap
Posted
nu are rost sa-l publicatzi in acelasi timp cu viatza lui jimi pt k ar fi 2 de acelasi tip.

Pai ink un avantaj al revistei electronice este ca nu ai numarul de pagini limitat [in limita bunului simt, k sa nu rupi banda la download]. Deci nu cred k ar fi o mare problema daca sunt 2 articole de acelashi tip!

• 2 weeks later...
Guest DeathWarden
Posted

bai baietzi sau si fete mai facetzi fratzilor nijte articole pt nr 1 k nu avem destule si pe 10 iulie ar trebui sa o redacteze felix... PLZ HELP!!! mai facetzi ARTICOLEEE!!! despre orice legat de chitara !!! REPEDE (postatzi aici dak avetzi nevoie de ajutor)

Guest strat
Posted

pe 9 aveti de la mine 2 pagini si 2 mp3's.

Guest DeathWarden
Posted

mersi strat, depre ce scrii? altcineva nu se mai ofera?

Guest rhcp_guitarist
Posted

Eu fac despre rhcp :) hey,nu se mai aude nik nou? :)

Guest Johnny I
Posted

am si io o propunere... sa ii zicem in loc de RGC, RGM (romanian guitarist magazine) sau asa ceva... ce zicetzi? sau RGEM (romanian guitarist electronic magazine) ca tot va fi numai pe net deocamdata... mi-a luat destul sa ma gandesc la astea sa stitzi!!!

:)

Posted

Denumirea revistei este RGC Magazine si asa va ramane pentru ca ea apartine forumului www.rgc.ro. Daca te uiti cu atentie pe prima pagina vei vedea ca RGC este "explicat" destul de bine. Momentan ne trebuie materiale pentru numarul viitor, nu un nume nou pentru revista.

thx

• 4 weeks later...
Posted

II ROG PE TOTI CEI CARE MI-AU TRIMIS MATERIALE PENTRU NUMARUL VIITOR AL REVISTEI SA LASE AICI NUMELE MATERIALULUI TRIMIS (SAU TEMA PE CARE O DEZBATE MATERIALUL) SI SEMNATURA CARE VREA SA-I APARA LA SFARSITUL MATERIALULUI PANA VINERI LA ORA 17.00.

VA MULTUMESC.

FELIX

Guest rhcp_guitarist
Posted

Biografia celor de la The Red Hot Chili Peppers- Iulia ( rhcp_guitarist)

Guest strat
Posted

io nu am titlu la materialul meu ...am trimis 3 mailuri :unul cu 2 mp3's, unul cu tab-uri si ultimul cu 2 cuvinte si cu poze....semnatura: Hussam (Strat).

Guest sadus
Posted

ma pot ocupa de bio Paul Gilbert, cateva exemple edificatoare ale stilului lui, cu taburi si evident midi -prezentare mr.big, racer x si contributia la fast/speed guitar playng..sa-mi ziceti dak e ok

i'm the biggest fan alive

later edit: am o idee, dak vreti despre o rubrica care sa cuprinda in fiecare numar un chitarist f bun i mai putin cunoscut cu exemple de la el, eventual o piesa ceva care se poate gasi moca pe saitul oficial si evident explicatiile date de mine cu privire la stilul lui si contributia avuta.De ce asta? sunt f multi chitaristi underrated f buni si lumea merita sa stie mai mult decat steve vai, satriani sau malmsteen.

chestii care se pot face imediat: nuno (extreme), jake e. lee (badlans,ozzy osbourne, dio), rusty cooley etc etc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.