Guest DeathWarden Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 gata m-am hotarat o sa continui dupa hihi cu un articol despre angus young nu are rost sa-l publicatzi in acelasi timp cu viatza lui jimi pt k ar fi 2 de acelasi tip. o sa fac si un articol despre METALLICA
Guest DeathWarden Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 am terminat prima bucata care va fi publicata in primu articol care contine viata lui pana in mom in caree s-a format ac/dc-ul. iti trimit acu? pana raspunzi ma uit dupa greseli
felix Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Nu te grabi sa-l trimiti... cauta nishte poze sugestive pe net. In fine, revista o voi face dupa data de 10 iulie deci nu e graba. Daca vrei poti sa faci mai multe materiale si vedem atunci ce o sa bagam. thx
Guest RutZap Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 nu are rost sa-l publicatzi in acelasi timp cu viatza lui jimi pt k ar fi 2 de acelasi tip. Pai ink un avantaj al revistei electronice este ca nu ai numarul de pagini limitat [in limita bunului simt, k sa nu rupi banda la download]. Deci nu cred k ar fi o mare problema daca sunt 2 articole de acelashi tip!
Guest DeathWarden Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 bai baietzi sau si fete mai facetzi fratzilor nijte articole pt nr 1 k nu avem destule si pe 10 iulie ar trebui sa o redacteze felix... PLZ HELP!!! mai facetzi ARTICOLEEE!!! despre orice legat de chitara !!! REPEDE (postatzi aici dak avetzi nevoie de ajutor)
Guest DeathWarden Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 mersi strat, depre ce scrii? altcineva nu se mai ofera?
Guest rhcp_guitarist Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Eu fac despre rhcp hey,nu se mai aude nik nou?
Guest Johnny I Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 am si io o propunere... sa ii zicem in loc de RGC, RGM (romanian guitarist magazine) sau asa ceva... ce zicetzi? sau RGEM (romanian guitarist electronic magazine) ca tot va fi numai pe net deocamdata... mi-a luat destul sa ma gandesc la astea sa stitzi!!!
felix Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Denumirea revistei este RGC Magazine si asa va ramane pentru ca ea apartine forumului www.rgc.ro. Daca te uiti cu atentie pe prima pagina vei vedea ca RGC este "explicat" destul de bine. Momentan ne trebuie materiale pentru numarul viitor, nu un nume nou pentru revista. thx
Burb Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 felix ...sa anunti si tu din timp cand trebe articolele ca sa stiu.....un deadline ceva....ca sunt cu niste restante si nu ma apuc daca nu zici ...decat dupa c termin sesiunea...
felix Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Ok... DATA LIMITA DE TRIMITERE A MATERIALELOR ESTE 20 IULIE.
Cosu Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 o sa incerc sa fac un scurt ghid de pluginuri vst pentru chitara.
felix Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 II ROG PE TOTI CEI CARE MI-AU TRIMIS MATERIALE PENTRU NUMARUL VIITOR AL REVISTEI SA LASE AICI NUMELE MATERIALULUI TRIMIS (SAU TEMA PE CARE O DEZBATE MATERIALUL) SI SEMNATURA CARE VREA SA-I APARA LA SFARSITUL MATERIALULUI PANA VINERI LA ORA 17.00. VA MULTUMESC. FELIX
Cosu Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Calculatorul multiefect partea I - Cosmin "Cosu" Dumitru
Guest rhcp_guitarist Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Biografia celor de la The Red Hot Chili Peppers- Iulia ( rhcp_guitarist)
Guest strat Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 io nu am titlu la materialul meu ...am trimis 3 mailuri :unul cu 2 mp3's, unul cu tab-uri si ultimul cu 2 cuvinte si cu poze....semnatura: Hussam (Strat).
michel2233 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ISTORIA SINTETIZATOARELOR (The SynthAGE) - "Michel"
Guest sadus Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 ma pot ocupa de bio Paul Gilbert, cateva exemple edificatoare ale stilului lui, cu taburi si evident midi -prezentare mr.big, racer x si contributia la fast/speed guitar playng..sa-mi ziceti dak e ok i'm the biggest fan alive later edit: am o idee, dak vreti despre o rubrica care sa cuprinda in fiecare numar un chitarist f bun i mai putin cunoscut cu exemple de la el, eventual o piesa ceva care se poate gasi moca pe saitul oficial si evident explicatiile date de mine cu privire la stilul lui si contributia avuta.De ce asta? sunt f multi chitaristi underrated f buni si lumea merita sa stie mai mult decat steve vai, satriani sau malmsteen. chestii care se pot face imediat: nuno (extreme), jake e. lee (badlans,ozzy osbourne, dio), rusty cooley etc etc
Cosu Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 eu zic ca e foarte interesant si cred ca felix e de aceeasi parere
felix Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 da, se poate face dar pentru numarul viitor, deja suntem pe ultima suta de metri cu primul numar oficial al revistei.
felix Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 In aceasta noapte, la ora 24.00 va fi disponibil pentru download primul numar (oficial) al revistei RGC. Stati pe aproape... Felix
Moisoiu Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 hai omule,ca o astept ca pe painea calda...E deja 12:30...
felix Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Din pacate, din cauza unor disfunctionalitati ale forumului, nu pot atasa o varianta optima a revistei in aceasta seara. Sper sa rezolvam aceasta problema cat mai curand.
Recommended Posts