Radu Lazarovici Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 am si eu o intrebare pentru cei mai priceputi in ale chitarii. Merita sa faci un upgrade la un epi lp custom cu cele mai bune doze si hardware? Stiu ca asta ar costa aproape cit o chitara. Dar cer si eu o parere sau mai multe. Va multumesc anticipat.
Blackthorn Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Merita sa ii pui doze bune si cam atat. Ceva gen Gibson Classic 57 - 57+ ar fi ideal.
Radu Lazarovici Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 DAR CE PARERE AVETI DE DIMARZIO 36 ANNIVERSARY SAU BB PRO?
Ironside Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Da, merita. Din pacate dozele cu care vine chitara din fabrica sint cam naspa. Suna infundat. Si eu am tot LP Custom si dupa vreo trei ani in care am crezut cu sfintenie prostiile impartasite de anumiti forumisti, am zis sa ma alatur partii intunecate, sa-mi schimb si eu dozele, sa vad cum e. Deci da, merita sa-i pui niste doze mai bune. Care sunt "cele mai bune doze" și de ce? Alea care-mi place mie. De ce? Ca ie ale mele. Multumit?
FiveseveN Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Multumit? Deplin. Dar care sunt cele care-i plac lui?
Recommended Posts