AyAndrei Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Salut , am o problema cu switch'ul de la un Epiphone Les Paul , nu imi selecteaza Rhythm'ul, adica am desfacut'o si am vazut ca selecteaza decat Treble'u , si chiar si cand e pe normal /mijloc , cand ar trebui sa fie selectate amandoua , doar una se aude. Am incercat sa vad daca este vreun cablu desfacut , dar nu a mers nimic . Ar trebui sa schimb switch'ul sau sa ma incumet sa desfac cablul si sa il lipesc apoi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Vezi dacă fac contact corect lamelele comutatorului. Ai un multimetru/ohmetru? Dacă comutatorul e OK, cablul cu semnal de la doză ar putea fi întrerupt sau scurtcircuitat. Sau poate fi potențiometrul de volum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Problema e destul de frecventa la switchurile de pe copiile de LP-uri.Daca dai rapid sus-jos de cateva ori isi revine,din ce am vazut la epiphoneul cuiva.Incearca cu niste spray de contacte daca ai la indemana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyAndrei Posted July 4, 2012 Author Share Posted July 4, 2012 Lamele fac contact. Nu vad care ar fi problema , o sa incerc cu spray, acum insa nu am la indemana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts