mike_KidLazy Posted May 17, 2021 Author Posted May 17, 2021 Momentul ala cand una din trupele tale preferate scoate album nou, insa ai constant impresia ca se aude prea incet chitara pe original . Enjoy (or not)! 1
mike_KidLazy Posted May 20, 2021 Author Posted May 20, 2021 Chitara izolata si taburi la coverul de mai sus. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted May 24, 2021 Author Posted May 24, 2021 Anul asta apparently m-am pus tare pe facut collab-uri. De fapt, intre timp s-au strans foarte multe propuneri de colaborari, si am zis sa mai tai cateva din cele care erau deja pe lista. So, there you go - cover la piesa "Headache" de la Motionless In White, alaturi de Gerasimos Avgeris din Grecia la tobe (da, asta a fost prima oara cand am pus tobe intr-un playthrough cover. Am avut emotii ca n-o sa sune prea ok combinat cu chitara, dar in final a sunat infinit mai bine decat ma asteptam). Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted May 27, 2021 Author Posted May 27, 2021 Chitara si tobe izolate pentru coverul de mai sus ("casa moara fetili" de cat de fake e inregistrarea 😆). Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted May 31, 2021 Author Posted May 31, 2021 P-asta ma tin de multa vreme sa o cant, dar abia acum am reusit. Well, better later than never, I guess... din pacate am fost un pic sloppy aici (aici nu prea se simte, dar o sa se simta pe track-ul izolat de chitara), but meh... enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 3, 2021 Author Posted June 3, 2021 Si cam in halul asta suna chitara izolata la piesa pe care am stricat-o mai sus. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 10, 2021 Author Posted June 10, 2021 One more isolated guitar piece of crap. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 14, 2021 Author Posted June 14, 2021 Well, inca un remake. Prima versiune la coverul asta am facut-o way back in 2013, doar ca ulterior mi-am dat seama ca e super naspa comparativ cu ce fac acum, iar piesa asta merita mult mai mult. Asa ca am reinvatat piesa, am corectat toate greselile de la prima versiune, si am adaugat si bassul, because why not. Las mai jos atat link catre versiunea de acum, cat si catre cea initiala (pe aceasta din urma insa ascultati-o pe riscul vostru ). Enjoy (or not)! 1
mike_KidLazy Posted June 17, 2021 Author Posted June 17, 2021 Si iata si track-ul izolat de chitara si de bass la coverul de mai sus. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 21, 2021 Author Posted June 21, 2021 Inca o "ruseasca" simpla, pentru ca n-am avut timp sa invat o alta piesa mai complexa. Still I think it's not that bad after all. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 24, 2021 Author Posted June 24, 2021 Chitara izolata si taburi la "Rotting In Vain" de la Korn, din 2019. Am pus mai multe detalii in postarea atasata, mi-e lene sa mai scriu si aici . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 28, 2021 Author Posted June 28, 2021 Ma tot tineam de ceva vreme sa fac un cover la piesa asta. Interesant e ca acum vreo doua saptamani, fix in timp ce filmam pentru piesa asta, laptopul meu a gasit de cuviinta sa "lesine" si sa nu mai vrea deloc sa se aprinda (in conditiile in care aproape toate fisierele si proiectele mele video sunt pe hardul din laptop, n-aveam copii de rezerva 😁), asa ca am avut un "bat in fund" tot timpul filmarilor, mi-a fost destul de greu sa ma concentrez. Dar pana la urma am avut noroc si am reusit si sa repar laptopul, si sa duc video-ul asta pana la capat. So there you go, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 1, 2021 Author Posted July 1, 2021 Las si aici chitara izolata la coverul de mai sus. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 5, 2021 Author Posted July 5, 2021 This is a very unusual song for me to play, dar dupa cum probabil stiti deja, imi place sa imi iau publicul prin surprindere din cand in cand. Si desi nu fac coveruri la cerere, piesa asta am cantat-o pentru fratele meu, care m-a rugat acum ceva vreme sa cant o piesa de la Nightwish in memoria a doi oameni care, din pacate, au plecat prea devreme. Iar mie mi-a placut mult "The Islander", asa ca am ales-o pe asta pentru cover. A fost un pic challenging sa o invat si sa put everything together, dar sper ca n-am busit-o prea tare. Enjoy (or not)! 1
mike_KidLazy Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 SI iata si chitara izolata la coverul de mai sus. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 12, 2021 Author Posted July 12, 2021 Hmmm, hai sa-i dam si cu ceva galagie, ca prea ne-am relaxat in ultima vreme... hai cu creierii aia pe pereti 🤘! Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 15, 2021 Author Posted July 15, 2021 Chitara izolata la galagia de mai sus. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 19, 2021 Author Posted July 19, 2021 Si iata un nou remake la o vechitura din 2013, de data asta "Hit The Floor" de la Linkin Park. Fata de versiunea anterioara, am bagat si ceva bass (pacat ca am o tehnica de toata jena la degetele de la mana dreapta si nu reusesc sa alternez mereu intre aratator si degetul mijlociu. Meh...) Va las aici si versiunea cringe din 2013, daca vreti sa va stricati de ras. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 Iar daca vrea careva neaparat taburi la zdranganeala de mai sus, ete si taburi. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 26, 2021 Author Posted July 26, 2021 Tehnic vorbind, piesa asta e foarte simpla, dar mi-a fost destul de greu sa imi dau seama ce face acolo chitaristul de la annisokay, pentru ca foloseste exclusiv chitari cu 6 corzi, dar face tot felul de trick-uri ca sa isi faca chitara sa sune mai jos si mai heavy decat e de fapt. Nu stiu cat de bine m-am descurcat aici, insa asta mi-a iesit. Enjoy (or not)! 1
vektor Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Ce sa intampla cand ploua pe un hydralisk ? Obtii un zerg ud. 1
mike_KidLazy Posted July 29, 2021 Author Posted July 29, 2021 Mno, in general fac video-uri din astea pentru piese un pic mai populare, dar am zis totusi sa fac un isolated guitar video si pentru coverul de mai sus. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 2, 2021 Author Posted August 2, 2021 In mod normal nu intentionam sa mai iau inca un PRS, insa cum Eriza Verde e finish-ul meu preferat pentru tipul asta de chitare, nu puteam sa las asta sa-mi scape printre degete. Am asteptat ceva pana a ajuns la mine, but it was definitely worth the wait. Astazi am decis sa-i fac debutul pe canal, pe piesa "My Own Summer" de la Deftones. Am mai facut acum vreo 9 ani un cover la piesa asta, dar, dupa cum puteti vedea mai jos, e cam vai de mama lui, asa ca am zis sa-i fac un remake, de data asta cu tot cu bass. Also, de data asta n-am mai cantat direct peste origninal, ci am facut un backing track din multitrack-urile oficiale de studio, asa ca tot ce se aude aici in materie de chitara si bass e cantat de mine. Enjoy (or not)! Si ca sa va oripilati cum se cuvine, va las aici si prima versiune, din 2012. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 5, 2021 Author Posted August 5, 2021 ...iar daca e careva curios sa vada cum suna zdranganeala anterioara izolata de restul mixului, dati o ureche la linkul de mai jos. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 (edited) Las si eu asta aici . Enjoy (or not)! Edited August 9, 2021 by mike_KidLazy typo
mike_KidLazy Posted August 13, 2021 Author Posted August 13, 2021 Chitara izolata la o ruseasca pe care am postat-o mai sus pe pagina asta. Mi-e lene sa mai dau o data copy-paste la link . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 16, 2021 Author Posted August 16, 2021 Inca una, la zdranganeala de mai jos. Fake ca naiba, dupa cum puteti auzi. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 19, 2021 Author Posted August 19, 2021 Inca o chitara izolata si taburi pentru un cover de anul trecut. Gata, de saptamana viitoare bag iar video-uri noi, ca de vechituri m-am cam plictisit. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 23, 2021 Author Posted August 23, 2021 Asta nu e prima oara cand cant piesa asta, prima versiune am facut-o undeva prin 2013, cred, insa YouTube-ul mi-a blocat coverul pe motiv de copyright infringement. Bine, avand in vedere cat de cringe a iesit, n-a fost o pierdere prea mare pentru canal. Acum insa ca s-a dat iar drumul la coveruri la Rammstein, am zis sa refac mizeria aia de prima versiune si sa ii pun si bass, ca asa e frumos . Ce a iesit, puteti asculta mai jos: Iar daca vreti sa va oripilati oleaca, puteti gasi prima versiune aici: Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 26, 2021 Author Posted August 26, 2021 Si, ca de obicei, ca sa se vada cat e de "feic" zdranganeala de mai sus, las si eu abominatia asta aici 🙂. Enjoy (or not)!
Recommended Posts