moshu Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=5888&hl= I-am dat sa-mi repare ceva la un wah acum vreo 3 saptamani si a disparut total.....nu mai raspunde la tel... i-am trimis si sms.....absolut nimic...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 (edited) nush ce o patit..si eu vorbisem cu el pt o componenta, dar in ultimele 3-4 zile nu am reusit sa dau de el...dubios (desi daca tin minte zicea ca o sa plece nitel din Bucuresti) Edited August 16, 2006 by Susceptor Link to comment Share on other sites More sharing options...
moshu Posted August 16, 2006 Author Share Posted August 16, 2006 nush ce o patit..si eu vorbisem cu el pt o componenta, dar in ultimele 3-4 zile nu am reusit sa dau de el...dubios (desi daca tin minte zicea ca o sa plece nitel din Bucuresti) Pai si n-a aflat pana acum ca tehnologia GSM iti permite sa vorbesti si in afara Bucurestiului sau face parte din cei care isi tin tel pe un mileu in veranda sub carpeta cu rapirea din Serai .....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest deadlok Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Mah, la cate rele se pot intampla de pe o zi pe alta (ciordit telefonul, intrat in spital, etc.) eu zic sa mai aveti rabdare cateva zile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moshu Posted August 16, 2006 Author Share Posted August 16, 2006 Mah, la cate rele se pot intampla de pe o zi pe alta (ciordit telefonul, intrat in spital, etc.) eu zic sa mai aveti rabdare cateva zile... Acela e un tel de firma, in cazul in care se ciordeste in secunda 2 se taie abonamentul..... telefonul suna intr-o veselie...... insa nu raspunde nimeni la el..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 ps: ultima data cauta locuri de bobinaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Am vorbit eu ieri cu el si mi-a spus ca este plecat din Bucuresti, parca la Baia Mare, a zis ca telefonul de la firma l-a uitat (sau l-a lasat) si ca pedala este reparata si azi sau maine te cauta el sa va intalniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moshu Posted August 18, 2006 Author Share Posted August 18, 2006 Am vorbit eu ieri cu el si mi-a spus ca este plecat din Bucuresti, parca la Baia Mare, a zis ca telefonul de la firma l-a uitat (sau l-a lasat) si ca pedala este reparata si azi sau maine te cauta el sa va intalniti. Mersi frumos Felix, insa nu mi se pare normal ca un individ care incearca sa-si faca un business din acest lucru sa se comporte astfel. Precum stii si tu intr-un astfel de domeniu este foarte importanta increderea si recomandarea.... Cum pot recomnda eu altuia pe un individ care nu raspunde cu saptamanile la tel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Sper sa functioneze si la tine in parametrii corespunzatori. Nu aveam de gand sa o iau sau mai stie ce s-a gandit ca o sa fac cu ea. Pur si simplu am fost plecat. Dupa cum poate confirma pedala a juns la el ... si zic eu cu defectul reparat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 omul gasit, topicul inchis. private issues from now on.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts