dannsan_2000 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 stiu ca poate suna...ca si un incepator..dar as vrea sa va intreb daca la acest produs..pedala se poate folosii ca si volum..nu numai efectele care sunt desenate langa pedala.. multumesc si scuze...de intrebarea mea cam prsteasca..nu am mai lucrat cu asemenea chestii..si vreau sa"mi iau una.. http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=1001&ParentId=248..aici e produsul.. aa..si daca aveti sugestii..despre produs..va multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Da, funcția implicită e de control al volumului, după distorsiuni (deci nu poți controla saturația) dar înainte de efecte time-based (mod, delay, reverb). For detailed information on the various pedal effects, refer to Page 9 in the manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 (edited) La Boss ME 30 se poate "pune" pedala inainte si dupa preamp-amplif /distors-overdrive cat si la functia de Wah (poti sa pui wah-ul inainte sau dupa preamp ). Edited June 26, 2012 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts