Guest Jeremy Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 ma poate ajuta cine cu acordajul C#,F#,B,E,Ab,C# nu stiu cum pot ajunge la el din standard nu detin nici un tunner iar ap tunner nu reusesc sa-l setez... am nevoie pt melodia snuff de la slipknot
Nenea Rau Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ai macar cea mai elementara notiune despre dispunerea notelor pe grif? Daca da, poti fi ajutat (dar deja intrebarea in sine ridica alte intrebari), iar daca nu, las-o balta. 1
mike_KidLazy Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 (edited) Este cu trei semitonuri mai jos decat acordajul standard. In acordaj standard fiind, apesi coarda 6 la tasta 8 si compari sunetul cu cel de la coarda 5, sa fie la fel. Dupa ce ai acordat Mi-ul gros cum ti-am zis mai sus, presupun ca iti poti acorda singur chitara mai departe... Numai fii atent cu grosimea corzilor, s-ar putea sa sune varza si sa zbarnaie ca naiba. Edited June 24, 2012 by mike KidLazy
Noobly Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Ia-ti Mixcraft 6 si ti-o acordezi in program. Tu doar bagi chitara in PC.
Recommended Posts