Guest Coltea Cristian Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Cand canti un cantec la chitara, trebuie neaparat sa schimbam bataia cand trecem de la un acord la altul? Eu nu ma prea pricep sa fac bataia invers adica de jos in sus, ci doar cea de sus in jos. Iar daca nu trebuie sa schimbam imi puteti da niste cantece aferente ( bataia de sus in jos )
Vlad H. Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Frate..un sfat.,..icnearca sa faci ritmul dupa cum iti suna tie bine in ureche..daca le ivneti pe derost nu e prea bine.... 1
shedow11 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Bataia nu ii bine sa o folosesti.....incearca cu vorba buna 3
deltablues Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 bataia o faci cum vrei tu, tot ce conteaza este sa respecti timpii. 1
karpi Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Cand canti un cantec la chitara, trebuie neaparat sa schimbam bataia cand trecem de la un acord la altul? Eu nu ma prea pricep sa fac bataia invers adica de jos in sus, ci doar cea de sus in jos. Iar daca nu trebuie sa schimbam imi puteti da niste cantece aferente ( bataia de sus in jos ) Cauta aici exercitii , http://www.youtube.com/results?search_query=guitar+lessons+for+beginners+acoustic&oq=guitar+&aq=9&aqi=g10&aql=&gs_l=youtube.1.9.0l10.16516.18437.0.28328.7.5.0.2.2.0.187.718.0j5.5.0...0.0.LmzsaggfaMM 2
gabriel4 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Concentraza-te sa ai balans, sa dai accenti si lasa mana sa "zburde" natural. Atata timp cat poti sa bati din palme, din picior, etc. ritmul pe ce faci tu acolo, e ok. Un pont totusi: accentii principali (adica exact aia care s-ar suprapune cu bataia din palme - o definitie asa mai neaosa), multora le vine mai la indemana sa ii faca prin bataie de sus in jos. Asta ar fi ca frame of reference... Restul: tehnici, batai standard etc le gasesti in tutoriale pe net. Traiasca youtube-ul. jos ACTA!! Spor la chitarit Pt cei cativa care au generat comentariile total off topic de mai sus: hush&keep rockin' !!! :rokon: 2
Recommended Posts