www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut !

Incepand cu data de 20 iunie voi fi available pentru ore de chitara in Bucuresti . Eu am studiat in UK , la the Institute of Contemporary Music ( http://www.icmp.co.uk/ ) cu unii din cei mai cunoscuti profesori din Europa ( Martin Goulding , Dario Cortesse , Lee Hodgson etc. ) . Cam tot ce predau este bazat pe metodele lor .

De asemenea am castigat si bursa oferita de Corrado anul trecut.

Stiluri abordate : blues, rock , funk , metal , shred cu feeling tongue.gif ! De asemenea chitara clasica si fingerstyle la nivel mai intermediar !

Pe langa asta voi pune foarte mult accent pe : improvizatie ,

teorie , armonie , fretboard skills ( a-ti cunoaste si a intelege instrumentul este probabil cel mai necesar lucru ) , de asemenea groove ( cum sa fii inaintea metronomului , pe timp , in the pocket )

Am pana acum 3 elevi admisi la degree la ICMP , 2 degree si unul Higher Diploma.

Momentan sunt student la SAE si va pot ajuta si cu recordingul si mixul, si de asemenea cu notiuni elementare de pian .

Prima ORA ESTE GRATUITA . Aici vom stabili planul de bataie pe termen lung, vom face programul etc !

Aveti aici un video de la RMA de anul acesta unde am cantat cu Shift . http://www.youtube.com/watch?v=6NthGNrSLhE

Aici va pun niste video mai vechi .

Contact : 0746776544 . As prefera intai un PM aici in ideea ca e posibil sa fiu intr-o zona fara semnal sau sa am telefonul inchis .

Pretul variaza in functie de nr de sedintze pe saptamana in jurul a 20 euro sedinta - 2h

• Like 1
  • 5 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...