Zippy Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Salut..am cumparat un hbl500bk si cand a ajuns observ cu stupoare ca are o cheita rupta exact ca in poza de mai jos..am incercat sa o lipesc cu picatura,dar cand o acordez nu tine..stie cineva cum pot sa o lipesc?daca nu macar un link cu cheite (la bucata) ca cele de pe chitara
EugenRo2001 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Nu are cum sa tina lipita. Trebuie alta. S-ar putea sa am eu una desperecheata dar sa vad daca e pe aceeasi parte. Nu sunt sigur ca se va potrivi butonul, nu toate au axul la fel.
GuitarSilviu Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Tipic harley benton ... Nu ai garantie ? Fa panarama cu ei .. primu care trb sa il iei la rost trb sa fie curieru ..in locul tau nu plateam 1
Zippy Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Tipic harley benton ... Nu ai garantie ? Fa panarama cu ei .. primu care trb sa il iei la rost trb sa fie curieru ..in locul tau nu plateam chitara e second hand..si curierul a fost platit de cel care mi-a vandut chitara
Airhead Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 daca era de plastic, mergea cu picatura. la metal este mai complicat, cel mai bine o inlocuiesti.
Recommended Posts