Guest alexgeo008 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 (edited) Buna ziua. Am facut chitara un an si ceva si apoi m-am lasat vre 3-4 luni, nici eu nu inteleg de ce, din lipsa de chef si ambitie. Vreau sa-mi recomandati cateva cantece nu grele nici extrem de usoare care sa imi redea cheful sa ma apuc din nou. Ce imi puteti recomanda? ceva simplu, dar nu banal nici foarte greu. Am o chitara electro-acustica Ibanez de care sunt multumit, nu are actiunea corzilor mare deci e un lucru bun, imi ies destul de bine si bareurile. P.S. imi place in mod special rock-ul dar sunt ok si alte genuri si cele comerciale. Edited June 6, 2012 by alexgeo008
Sympthom Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nu noi iti alegem piesa care iti place tie... Eu , personal ma simt foarte bine cand cant led zeppelin stairway to heaven..
Guest alexgeo008 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Multumesc, asa e, insa as vrea sa imi recomandati mai multe cantece Buna ideea ci stairway to heavean, pe asta o stiu
Juggernaut Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 (edited) Poate iti place Killer Of Giants de la Ozzy Osbourne, are un intro fain. Asculta albume/concerte unplugged, poate o sa te simti inspirat sa pui mana pe chitara (mie imi place "Kiss Unplugged", look it up;) ) Edited June 6, 2012 by Juggernaut
Adi M Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Personal, aproape niciodată nu pot cînta o piesă care să nu mă obsedeze. Cum îmi aleg piesele: ascult mult (am de unde alege, am un iPod mare ), ce-mi vine, de ce am chef în ziua respectivă sau "de test", de exemplu cînd nu cunosc o formaţie, îi ascult piesele cele mai cunoscute. Apoi ce-mi rămîne în minte şi/sau mă face să o ascult de măcar 2-3 ori şi-mi cîntă în cap peste zi, caut tab-ul şi o învăţ Deci sfatul meu este să-ţi clarific ce piese îţi plac foarte mult, eventual să te pui să asculţi mult şi ce-ţi place tare, aia e. Părerea mea e că, dacă alegi aşa, vei avea o motivaţie mai bună şi vei fi mai entuziasmat să înveţi. Cam greu să-ţi sugerăm noi.
Riff Hudson Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 incearca Hotel California. pe mine ma obsedeaza de aproape 11 luni, am ajuns sa ii fac covere in 15000 de pozitii, metode, si tehnici cu sute de efecte..e chiar misto de coveruit.
Guest alexgeo008 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Multumesc mult! astept in continuare pareri/sfaturi. Numai bine!
Recommended Posts