www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Juggernaut

Active Members
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj

Recent Profile Visitors

6549 profile views

Juggernaut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputation

  1. Salut! Trupa thrash/hard rock/groove metal din Cluj-Napoca, axata pe compozitii proprii, cautam solist. Momentan suntem 3 (chitara, bas, tobe), varste de 31-33 de ani, fiecare cu experienta de 10+ ani pe instrumente, cantat prin trupe, concerte, compus etc.. Pentru demo-uri si alte detalii, trimiteti un mesaj privat! Multumesc!
  2. Salut! Chitarist, caut trupa sau membri pentru a forma o trupa in Cluj. Am 31 de ani, cant de vreo 14, am experienta de scena, compus, backing vocals, inregistrari etc. In principiu m-ar interesa un proiect din zona hard rock/alternative/metal, axat pe compozitii proprii. Pentru alte detalii, trimiteti mesaj privat! Multumesc!
  3. Salut! Vand procesor de efecte Digitech RP250. A fost folosit mai mult acasa pentru inregistrat si prezinta urme superficiale. Se vinde in cutia originala impreuna cu acumulatorul original. Dupa parerea mea, e ideal pentru incepatori si nu numai. Poate fi folosit impreuna cu un amp, boxe oarecare sau casti si poate fi conectat prin USB la un laptop pentru inregistrari. Are o librarie de efecte predefinite dar pot fi create si salvate altele noi. Pe langa efecte mai are acordor si tobe ce pot fi folosite pentru exersat. Se da la pretul mentionat sau schimb cu pedale de efecte +/- diferenta in functie de model. Pentru cei interesati, lasati un mesaj privat! Multumesc!
  4. Intra pe grupul asta de FB: https://www.facebook.com/groups/659555767522228/ E o persoana acolo care e textier si cauta o colaborare. A postat chiar recent. Problema e ca nu pare sa stie maghiara dar poate reusiti sa faceti ceva ;).
  5. Salut, Trupa in formare din Cluj-Napoca, cautam bassist pentru a ne completa formula. Momentan suntem 3 (chitara, tobe si voce), varste cuprinse intre 22 si 27 de ani. Vrem sa ne axam pe compozitii proprii iar ca stil inca nu suntem 100% definiti dar ne indreptam spre alternative/hard rock. Avem sala proprie de repetitie. Candidatul ideal: - sa stie cat de cat teorie muzicala (destula incat sa isi faca singur liniile de bass si sa fie in armonie cu chitara); - trebuie sa stie sa cante si cu degetele si cu pana; - sa aiba scule de concertat; Pentru alte informatii, trimiteti un mesaj privat! Multumesc!
  6. Salut! Caut trupa sau oameni cu experienta pentru a forma o trupa in Cluj-Napoca. Am 26 de ani si cant la chitara de vreo 10 ani. Am experienta de scena/studio/compus piese, pot sa fac backing vocals (incepator) si am scule de concertat. Genul pe care as vrea sa il abordez ar fi o combinatie de hard rock/alternative/stoner/metal, neaparat cu groove, melodie si energie. Pentru alte detalii, trimiteti un mesaj privat! Multumesc!
  7. Anunt pentru un prieten: Tobosar, 19 ani, caut trupa sau oameni cu care sa formez o trupa in Cluj. Bat la tobe de aproximativ 4 ani si mi-ar place sa cant ceva in sfera alternative rock, alternative metal, reggae, jazz sau funk. Am scule si folosesc si pedala dubla. Cateva video-uri (sper ca se pot vedea toate): https://www.youtube.com/watch?v=eLwGqBDFgSY https://www.facebook.com/gubernicu.radu/videos/t.100005668004585/1041106692612390/?type=2&theater https://www.facebook.com/malinstefan.vacariu/videos/vb.100005668004585/442989485899981/?type=2&theater https://www.facebook.com/malinstefan.vacariu/videos/vb.100005668004585/499351510263778/?type=2&theater Mai multe detalii la telefon sau fb (mai jos). Contact: 0742 410 255 FB: https://www.facebook.com/malinstefan.vacariu
  8. Anuntul este din nou valabil. Mai jos puteti asculta una din piesele noastre.
  9. Salut! Suntem o trupa rock/metal din Cluj compusa din chitarist, solist, bassist si tobosar. Cantam covers dar avem si cateva piese proprii (PM for details). Cautam clapar care sa fie dispus sa vina macar de 2 ori pe saptamana la repetitie. Avem scule si sala proprie iar varstele sunt de 23 si 24 de ani. Daca sunteti interesati, trimiteti mesaj privat. Thanks!
  10. Salut! Ne-am gasit bassist, se poate inchide topicul.
  11. Avem si sala proprie pentru repetitii (cu chirie). UP!
  12. Salut! Suntem o trupa compusa din chitarist, solist vocal, tobosar si clapar (varste intre 20 si 24 de ani). Genul abordat e rock/metal. Cantam covers dar avem si cateva compozitii proprii (PM for details). Cautam bassist serios, cu scule, care sa poata veni macar de 2 ori pe saptamana la repetitie. Daca sunteti interesati trimiteti mesaj privat! Thanks!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.