www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Juggernaut

Active Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About Juggernaut

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj

Recent Profile Visitors

4,953 profile views
 1. Juggernaut

  vând Digitech RP250

  Pret nou: 300
 2. Juggernaut

  vând Digitech RP250

  Salut! Vand procesor de efecte Digitech RP250. A fost folosit mai mult acasa pentru inregistrat si prezinta urme superficiale. Se vinde in cutia originala impreuna cu acumulatorul original. Dupa parerea mea, e ideal pentru incepatori si nu numai. Poate fi folosit impreuna cu un amp, boxe oarecare sau casti si poate fi conectat prin USB la un laptop pentru inregistrari. Are o librarie de efecte predefinite dar pot fi create si salvate altele noi. Pe langa efecte mai are acordor si tobe ce pot fi folosite pentru exersat. Se da la pretul mentionat sau schimb cu pedale de efecte +/- diferenta in functie de model. Pentru cei interesati, lasati un mesaj privat! Multumesc!
 3. Juggernaut

  A murit meseria de textier?

  Intra pe grupul asta de FB: https://www.facebook.com/groups/659555767522228/ E o persoana acolo care e textier si cauta o colaborare. A postat chiar recent. Problema e ca nu pare sa stie maghiara dar poate reusiti sa faceti ceva ;).
 4. Salut, Trupa in formare din Cluj-Napoca, cautam bassist pentru a ne completa formula. Momentan suntem 3 (chitara, tobe si voce), varste cuprinse intre 22 si 27 de ani. Vrem sa ne axam pe compozitii proprii iar ca stil inca nu suntem 100% definiti dar ne indreptam spre alternative/hard rock. Avem sala proprie de repetitie. Candidatul ideal: - sa stie cat de cat teorie muzicala (destula incat sa isi faca singur liniile de bass si sa fie in armonie cu chitara); - trebuie sa stie sa cante si cu degetele si cu pana; - sa aiba scule de concertat; Pentru alte informatii, trimiteti un mesaj privat! Multumesc!
 5. Juggernaut

  Chitarist caut trupa/oameni [Cluj-Napoca]

  Up pentru tobar si bassist.
 6. Salut! Caut trupa sau oameni cu experienta pentru a forma o trupa in Cluj-Napoca. Am 26 de ani si cant la chitara de vreo 10 ani. Am experienta de scena/studio/compus piese, pot sa fac backing vocals (incepator) si am scule de concertat. Genul pe care as vrea sa il abordez ar fi o combinatie de hard rock/alternative/stoner/metal, neaparat cu groove, melodie si energie. Pentru alte detalii, trimiteti un mesaj privat! Multumesc!
 7. Juggernaut

  Tobosar, caut trupa [CLUJ]

  Anunt pentru un prieten: Tobosar, 19 ani, caut trupa sau oameni cu care sa formez o trupa in Cluj. Bat la tobe de aproximativ 4 ani si mi-ar place sa cant ceva in sfera alternative rock, alternative metal, reggae, jazz sau funk. Am scule si folosesc si pedala dubla. Cateva video-uri (sper ca se pot vedea toate): https://www.youtube.com/watch?v=eLwGqBDFgSY https://www.facebook.com/gubernicu.radu/videos/t.100005668004585/1041106692612390/?type=2&theater https://www.facebook.com/malinstefan.vacariu/videos/vb.100005668004585/442989485899981/?type=2&theater https://www.facebook.com/malinstefan.vacariu/videos/vb.100005668004585/499351510263778/?type=2&theater Mai multe detalii la telefon sau fb (mai jos). Contact: 0742 410 255 FB: https://www.facebook.com/malinstefan.vacariu
 8. Juggernaut

  Trupa, Cautam Clapar (Cluj-Napoca)

  Anuntul este din nou valabil. Mai jos puteti asculta una din piesele noastre.
 9. Juggernaut

  Trupa, Cautam Bassist (Cluj-Napoca)

  Valabil din nou!
 10. Salut! Suntem o trupa rock/metal din Cluj compusa din chitarist, solist, bassist si tobosar. Cantam covers dar avem si cateva piese proprii (PM for details). Cautam clapar care sa fie dispus sa vina macar de 2 ori pe saptamana la repetitie. Avem scule si sala proprie iar varstele sunt de 23 si 24 de ani. Daca sunteti interesati, trimiteti mesaj privat. Thanks!
 11. Juggernaut

  Trupa, Cautam Bassist (Cluj-Napoca)

  Salut! Ne-am gasit bassist, se poate inchide topicul.
 12. Juggernaut

  Trupa, Cautam Bassist (Cluj-Napoca)

  Avem si sala proprie pentru repetitii (cu chirie). UP!
 13. Salut! Suntem o trupa compusa din chitarist, solist vocal, tobosar si clapar (varste intre 20 si 24 de ani). Genul abordat e rock/metal. Cantam covers dar avem si cateva compozitii proprii (PM for details). Cautam bassist serios, cu scule, care sa poata veni macar de 2 ori pe saptamana la repetitie. Daca sunteti interesati trimiteti mesaj privat! Thanks!
 14. Juggernaut

  Jâtã

  Good job, dude! \m/
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.