George Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Scuze daca sunt offtopic. Am fost azi (7 iunie, 11:30 aprox.) la posta din Piata Kogalniceanu si se auzea o trupa care repeta o piesa de Green Day. E cineva de pe forum?
altmann Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Astazi sunt pe acasa asa ca daca mai are cineva intentii de a cauta sala de repetitii poate veni sa vada .Dyster ,zici ca ai bass sau te pasioneaza tot chitara??
Guest packardb Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Astazi sunt pe acasa asa ca daca mai are cineva intentii de a cauta sala de repetitii poate veni sa vada .Dyster ,zici ca ai bass sau te pasioneaza tot chitara?? <{POST_SNAPBACK}> Tu n-ai somn jupaine? La ora aia faceam Solo-uri cu Mos Ene Anyway, azi poate ne vedem cu Samick-ul meu si Marshall-ul tau
Susceptor Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 da..doar ca eu acum am chitara electrica intrucat am facut un schimb temporar cu un prieten (dat bass primit chitara)
altmann Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Iar te grabesti..la ora cind ajungi tu home from work cred ca mai ai timp doar de nani .Simbata sau duminica le incarcam in masina si le dam sa urle pe la Snagov.Parca vad ca atunci ai treaba Da-mi o sirma cind te indrepti spre casa poate ne vedem si cu claparul sa va fac cunostinta.
altmann Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 da..doar ca eu acum am chitara electrica intrucat am facut un schimb temporar cu un prieten (dat bass primit chitara) <{POST_SNAPBACK}> Ce conteaza ,un bass am si eu daca chiar ar fi nevoie .Aici e vorba de facut cunostinta.La urma tragem concluzii
Guest packardb Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Iar te grabesti..la ora cind ajungi tu home from work cred ca mai ai timp doar de nani .Simbata sau duminica le incarcam in masina si le dam sa urle pe la Snagov.Parca vad ca atunci ai treaba Da-mi o sirma cind te indrepti spre casa poate ne vedem si cu claparul sa va fac cunostinta. <{POST_SNAPBACK}> Coane...am dat-o-n fericire ca am reushit sa rug Mi-ul subtire ... asa ca...are cineva un MI 09?
LORD-C Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 dyster skog, am io un GT3 de vanzare... daca te interes, da pm, sau suna-ma la 0720643542
altmann Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 Coane...am dat-o-n fericire ca am reushit sa rug Mi-ul subtire ...asa ca...are cineva un MI 09? <{POST_SNAPBACK}> Vino pe la mine si gasim scoase de pe diverse ...sau la muzica d'adario 50k bucata
LORD-C Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Mai e vre un loc in zona Giurgiului / Rahova? Ca m-as baga si io cu voi
altmann Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 Mai e vre un loc in zona Giurgiului / Rahova? Ca m-as baga si io cu voi <{POST_SNAPBACK}> Zona mea este Lujerului,si de saptamina viitoare se poate zdrangani in garaj dupa ce pun a/c. Nu strica sa ne vedem intr-o zi, poate avem preferinte comune Iar daca mai gasim un loc prin masina simbata sau duminica poti sa join us. Sa nu ploua ca altfel n-avem gretzuri
LORD-C Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 lord-c: da un pret Fi mai explicit... sau is io pre obosit ca sa inteleg ce vrei sa spui..... aaaaa Acum am inteles.... sorry... pai da-mi un tel. 0720643542 si vb
altmann Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Ramin deschise posibilitatile si in continuare ....vezi "jam session la Snagov" Pozele sunt pntru TINE (stii tu care)
altmann Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 Apropo baietzi...daca ploua si nu merg in tirg poate facem una mica simbata-duminica..un jam dar cu bass,clapa Benson! vii daca e cu toba?!
Recommended Posts