www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Putin Ajutor,va Rog.


Guest Istvan Horvath

Recommended Posts

Guest Istvan Horvath

Salut,ma numesc Isti si as vrea sa achizitionez http://www.thomann.de/ro/line6_floor_pod_plus.htm inloc de un fender squier bullet strat HSS si o pedala boss SD-1...Eu am o chitara Flame O-O,problema e ca am umblat la bridge si la saddles si se dezacordeaza pe loc,deci o acordez pe degeaba plus ca si intonatia a devenit foarte proasta.Si nu stiu daca sa iau o chitara noua si o pedala SAU procesorul acela.Am nevoie de ajutor,va multumesc pentru timpul acordat.

Link to comment
Share on other sites

Nu esti prea coerent.

Procesorul ala nu iti va seta bridge-ul sau intonatia. Tu, in momentul acesta cum folosesti chitara? Printr-un amplificator, ceva? Nu stiu de asemenea nici macar despre ce chitara vorbesti. In loc de "O-O", care nu stiu ce inseamna, puteai sa scrii si tu "acustica" sau "electrica".

Ce anume ai "setat" si de ce?

Link to comment
Share on other sites

Guest Istvan Horvath

mnezau poi am un Flame Les Paul(electrica).Stiu ca procesorul nu o sa le schimbe,o sa ma duc la cineva sa le regleze.eu intrebam de are rost sa imi iau o chitara noua.In momentul asta nu o folosesc nici cum.Am luato in set cu un amp PG 15 are 10 sau 15 w.Am ridicat bridge.ul si am umblat pe saddles m.am luat dupa un guide si nu prea mi.a iesit.

Edited by Istvan Horvath
Link to comment
Share on other sites

Mai incearca sa refaci setarile. Te uiti pe net. Setezi intonatia, truss rod-ul, toate cele. Bridge-ul gen LP este foarte simplu. Ia-te dupa 3 guide-uri, refa setarile, gandeste problema, asa inveti. Dupa ce faci de doua ori rutina asta, o sa-ti faci setarile cu ochii inchisi.

Tinand cont ca amp-ul tau este unul mic, nu neaparat ca putere, ci ca difuzor, un procesor scump tot ca naiba o sa sune prin el. Aici ai alternative si solutii daca nu iti permiti un amplificator mai mare.

 

De asemenea, orice setare la chitara se face cu corzi noi. Orice corzi, dupa ce le folosesti mai mult, tind sa falseze si nu ai cum sa setezi intonatia.

 

In orice caz, dupa ce faci setarile, daca iti e comoda chitara, nu falseaza, iti place, nu vad de ce ai schimba-o. Mi se pare ipocrizie sa o schimbi doar pentru ca ai setat-o gresit. Sa stii ca nici Squier Bullet-ul nu e foarte begginer friendly, mai ales ca ai si sistem de tremolo, a carui setare poate fi mai dificila decat la bridge fix.

Link to comment
Share on other sites

Guest Istvan Horvath

Multumesc mult.Si in legatura cu procesorul am auzit ca nu prea conteaza ce fel de amp am pentru ca are integrat preamp.ul.

Edited by Istvan Horvath
Link to comment
Share on other sites

Contează mai puțin (dar nu deloc) amplificator decât difuzorul și incinta (cabinetul). Vezi și http://forums.rgc.ro...tru-incepatori/

Cel pe care-l ai e cu siguranță foarte limitat și un procesor sau efect de distorsiune nu remediază foarte mult pentru că nu preamplificatorul e problema.

Edited by FiveseveN
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.