florinmarinoiu Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Buna seara. Asa cum am scris in titlu,ma poate ajuta cineva sa gasesc acest switch in Romania?Sau daca aveti voi unul in plus prin cutiutele cu piese.Contra cost,bineinteles,sau la schimb cu alte componente. Va multumesc, Florin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 (edited) s-a mai pus intrebarea si pe elforum, eu am gasit odata dar erau foarte scumpe, si nu are rost de ce nu iei de pe ebay? sunt destul de cheap http://www.ebay.com/...#ht_2310wt_1396 Edited May 10, 2012 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Pentru ca ai fost cuminte si ai invatat sa face amplifuri iti dau eu unu,call my 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 s-a mai pus intrebarea si pe elforum, eu am gasit odata dar erau foarte scumpe, si nu are rost de ce nu iei de pe ebay? sunt destul de cheap http://www.ebay.com/...#ht_2310wt_1396 Am vazut ca s-a mai discutat pe forum,iar daca le iau de pe ebay nu stiu cat ma costa taxele si transportul.Prefer sa il iau din Romania. Multumesc pentru raspuns. Pentru ca ai fost cuminte si ai invatat sa face amplifuri iti dau eu unu,call my Multumesc Vio.Sper ca saptamana viitoare sa ajung in Bucuresti. Am sa te sun inainte. Numai bine, Florin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 (edited) Am vazut ca s-a mai discutat pe forum,iar daca le iau de pe ebay nu stiu cat ma costa taxele si transportul.Prefer sa il iau din Romania. Multumesc pentru raspuns. doar ca sa stii pe viitor,in cazul linkului pus de mine e FREE shipping, pretul final fiind chiar acela afisat. cand iti vine coletul la posta vama din orasul tau, ii dai o dovada (un print screen de ebay/paypal/rogi omul ala sa iti bage factura inauntru daca poate) Edited May 10, 2012 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 doar ca sa stii pe viitor,in cazul linkului pus de mine e FREE shipping, pretul final fiind chiar acela afisat. cand iti vine coletul la posta vama din orasul tau, ii dai o dovada (un print screen de ebay/paypal/rogi omul ala sa iti bage factura inauntru daca poate) Multumesc Razvan.M-am inregistrat si eu acum pe ebay sa vad ce cumparaturi fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts