www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ibanez - Grg121Ex Vs Fender Squier


Guest alexarrt
 Share

Recommended Posts

http://www.soundcrea...ack-id9625.html

 

vs

 

http://www.soundcrea...mp--id3953.html

 

Care pachet credeti ca e mai bun? De ce?

 

Dacă nu te grăbeai să postezi și mai citeai un topic-două de p-acilea, vedeai că întrebări 99% similare au mai fost postate... De măcar 99 de ori :) Topic-ul cu Ce chitară să-mi iau e locul de unde se începe... Dar na, e stufos, cine să citească atîta...

 

La obiect: părerea împărtășită de cei mai mulți (printre care mă număr) este că pachetele sînt compromisuri mari (ca să nu folosesc alt cuvînt, mai scurt, tot cu c). Deci fie amp-ul, fie chitara, fie chiar amîndouă sînt cu mult inferioare celeilalte.

 

La banii ăștia, care sînt ceva, totuși, eu recomand o chitară second hand și atît. Ai putea găsi chitare de peste 1500 lei prețul din magazin la Mica publicitate pt cam 1000 lei. Și cînți nițel prin calculator, cu boxe, software, etc, apoi cînd mai strîngi 3-4-500 lei măcar, iei și un amp. Sau doar un procesor, pe care îl scoți prin boxe și gata! Ai ieșit însutit mai bine.

 

Totuși, dacă ești încăpățînat și vrei o părere dintre astea două, votul meu e pentru Squier. Am avut un pack foarte asemănător (cu GRX70DX) de la Ibanez. Și amplificatorul era pur și simplu praf. Bîzîia, suna ca din canal, nimic clar și foarte mic, pentru a suna decent. Chitara mai era cum era, dar nici aia grozavă.

 

Pe cînt Squier se știe că fac instrumente ieftine mai bune. Dar iar, amplificatorul n-o să fie grozav. Pariez că distors-ul va fi cel puțin răgușit, ca să zic așa. Dar probabil mai bun decît cel de Ibanez.

 

Părerile mele.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Spiri16

am cantat si eu pe un Ibanez 121EX,e chiar cel rosu,din poza...e al unui prieten si l'am folosit in seara cand mi s'a rupt SG-ul...l'am folosit impreuna cu un Roland CUBE XL 40,scos prin mixer...mie personal imi place cum se canta pe el,are un gat mai ingust decat cel de la epiphone,acces usor la toate cele 24 de freturi,relativ stabil in acordaj,bine balansat.

amplificatorul nu a fost chiar pe gustul meu,dar sunetul a fost decent.

Link to comment
Share on other sites

Mai bine un Vintage Vs6 sau un Squier Classic Vibe la mana a doua,in functie de ce preferinte ai.Canti o perioada prin calculator si aia e.Decat sa te grabesti sa iei un pack de dragul de a avea de toate si dupa un an sa constati ca n-ai nimic.O sa te trezesti cu o chitara slabuta,cu un amp mediocru spre inutilizabil,pentru ca odata cu evolutia ta in domeniul chitarei o sa iti schimbi standardele si o sa vezi ca mai bine astepti.Cele doua instrumente mentionate au un raport calitate pret foarte bun,materiale bune si sunet bun!

Ca o paranteza,prima electrica a mea mai de doamne ajuta a fost un Grg121EX care e surprinzator de bine finisata pentru banii ei.Adica,pentru cat dai nu stiu daca primesti ceva mai ok in alta parte.Are deja doi ani si ceva si se comporta ok.Inca ma mai distrez cu ea cand ma mai apuca nostalgia :D.

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Eu am ceva asemanator am luat pachetu grx70dx exact ca 170 numai ca difera tremolo-ul eu nu am floyd

 

daca ai si un procesor si un amp bunicel o sa faci treaba cu ibanezul :yay:

 

Serios? :) Asta a fost și prima mea chitară, dar chiar mi s-a părut nașpa rău amplificatorul. După cum am zis :)

 

Chitara e ok, GRG121EX chiar și mai bună. Dar rămîn la părerile inițiale: pachetele dezamăgesc, în ansamblu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.