B0g Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Yoo...a auzit cineva de pedale Arion? Am vazut la un magazin local o gramada de pedale Arion... da' nu prea stiu nimik de ele... Any feedback? 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tormentor Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Nu am gasit nimic relevant pe net, asa ca spune-ne tu 1) In ce oras este magazinul? 2) Cum suna? 3) Din ce este facuta carcasa (plastic/metal) ? 4) Cat costa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0g Posted August 5, 2006 Author Share Posted August 5, 2006 1. Iasi 2. Don't know 3. plastic 100% 4. 100RON - 250RON Poate stie cineva ceva de ele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Poate or fi copii dupa BOSS... cum se mai intampla la beringher(BERGEMBIER).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicu Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 am eu o pedala arion stereo chorus. Foarte bune pedalutzele, eu o am de vreo 2 ani si tipu care mi-a dat-o p avea de vreo 5 ani in care o avut concerte o groaza. firma este japoneza, este a printului japonei ( parca asha il si cheama). in concluzie foarte bune pedultze dupa parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 hehe.. distorsul e marfa combinat cu un eq sau un reverb, iti spun din prorpie experienta.. merge bine cam pe orice amp, si poti scoate un lant de efecte destul de bun si variat combinand pedalutze dinastea.. am atastat distorsul de la arion, care suna destul de bine, are un sunet spre distorsul vechi de la ACDC cu inaltele ridicate iar doar cu bass, distorsu maxim fara inalte, poti scoate un sunet de heavy/ grind...(depinde acu si de amp..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogadan Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Salut si eu is din iasi si am o pedala arion distortion mds-1. Suna destul de bine dar iti trebuie amp neaparat la ea. Mai bine ti-ai lua intai amp daca nu ai si dupa,daca nu esti multumit de drive-ul din amp sa iti iei o pedala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 harmony central anyone? http://reviews.harmony-central.com/reviews...cts/brand/Arion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 HC este irelevant.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts