Solarograma Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Overdrive/Distors adevarat, Made in UK, 2 baterii 9Volt. Pedala este in stare perfecta. O vand pentru ca nu o mai utilizez; in general o foloseam pentru extra balls la parti de solo dar am dobandit un tube scremer Ibanez, oricum este extrem de versatila, are 2 canale si se poate canta cam orice cu ea. Pret: 350 de ron sau eventual schimb cu E-bow plus, MXR Micro-Flanger sau ceva chorus (plus / minus eventuale diferente). Daca nu sunteti din Timisoara si nu gasim o varianta cu prieteni/cunostinte/rude care tranziteaza vreo ruta ajutatoare, transportul se realizeaza cu o firma de curierat si se imparte fifty-fifty. Contact: aici sau PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 S-a tot plimbat pedala asta (si cred ca inca una) pe forumul asta . Intotdeauna am fost curios cum suna dar nu a postat nimeni niste mostre de sunet. Ai idee unde se poate si auzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted April 10, 2012 Author Share Posted April 10, 2012 Imi este foarte greu sa fac un demo...in primul rand pentru ca as fi foarte subiectiv si nu stiu ceea ce cauta fiecare, aceasta pedala poate face foarte multe si poate sa sune extrem de diferit, de ex personal nu imi place sa bag pedala direct in comp si sa cant, sincer n-as stii ce ton multumitor (pt. mine) sa-i fac...poate suna bine si asa, dar nu am eu gusturi...asa cum am scris si in postul initial si din puctul meu de vedere pedala asta se "pupa" foarte bine cu ceva "tube" in spate, atunci e aur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted April 26, 2012 Author Share Posted April 26, 2012 Update de pret, chiar sta degeaba...300 ron Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 considera un up... asta e una din cele 2 dirtbox-uri pe care le-am adus eu in Ro acum vreo 6 ani. Pedala foarte buna, solida, nervoasa. Pacat ca nu are lumea bani sau n-au auzit de scule rafinate. UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Multumesc foarte mult pentru comment Felix, da este o pedala foarte faina care nu face parte din categoria pedalelor cu "brand" care se vand imediat pe aici, pana la urma nu imi pare rau ca sta la mine, e bine sa stiu ca am un back-up de calitate la ce folosesc eu in prezent, motivul pentru care o dau sau fac schimb este ca am nevoie de un flanger bun sau/si un e-bow si momentan finantele mele sunt directionate inspre treburi mai lumesti si personale decat muzica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted May 30, 2012 Author Share Posted May 30, 2012 (edited) Acceleram procesul vanzarii pentru ca am nevoie de un e-bow destul de repede, asa ca schimb cu obiectul in cauza sau cei 300 ron devin FOARTE negociabili pentru aceasta pedala. Edited May 30, 2012 by longobarza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted June 6, 2012 Author Share Posted June 6, 2012 250 ron Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxe Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Salutare! Sunt interesat, vicSnd te-aș ruga să-mi trimiți și mie sample cu audio, pentru că bănuiesc că nu ajung prea curând prin Timișoara să o porobez, și nici nu am găsit vreun review audio sau video relevant pe net. Mulțani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted June 19, 2012 Author Share Posted June 19, 2012 Daca nu izbutim altfel pe 6 iulie o sa fiu cu Negura Bunget la Best fest, e posibil sa venim inainte in Bucuresti si probabil sa repetam undeva pentru ca vocalul nostru este din Bucuresti si astfel ne putem intalni sa probezi pedala. Daca e ok o sa-ti trimit un PM cu informatiile de rigoare cand stiu exact ce program avem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxe Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Daca nu izbutim altfel pe 6 iulie o sa fiu cu Negura Bunget la Best fest, e posibil sa venim inainte in Bucuresti si probabil sa repetam undeva pentru ca vocalul nostru este din Bucuresti si astfel ne putem intalni sa probezi pedala. Daca e ok o sa-ti trimit un PM cu informatiile de rigoare cand stiu exact ce program avem. Perfect, aștept un PM de la tine, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted July 9, 2012 Author Share Posted July 9, 2012 S-a dat, se poate inchide. Respecte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts