lefmir Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Vezi ca ignoranta strica, mai ales la capitolul muzica.
tudorzzz Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 bai Cognek, mie chiar mi-a placut your Gilmourish side
Cognek Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 lemfire frate... e treaba mea cum imi aleg si inteleg muzica si d-asta o sa ma abtin pe viitor de la comentariile (stupide mai tot timpul) pe care le fac haha... dar da acu daca stau sa ma gandesc duce nitel a gilmour ... multam tudore! So let's play on...
Cognek Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 tre sa mai semnam condica din cand in cand... still alive and well... 1
Cognek Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 inca unda si m-am dus... ma cam mancau degetele... 2
ggg Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Este prima data cand imi place sunetul tau de chitara. Nu "bãzãie",nu "fâsâie", nu "zbârnâie". Totul este clar si denota forta . 1
Cognek Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Este prima data cand imi place sunetul tau de chitara. Nu "bãzãie",nu "fâsâie", nu "zbârnâie". Totul este clar si denota forta . misto... BBB test.mp3 There's a rooster in my closet medley.mp3
Recommended Posts