Guest KatAL Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Buna! Am o chitara electrica cu amplificator dar vreau sa-mi iau si o electro acustica si ma intrebam daca pot sa o folosesc cu amplificatorul pe care il am acum sau imi trebuie altul???
FiveseveN Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Da, dar nu va suna 100% "acustic" deoarece amplificatoarele de chitară au răspuns în frecvență limitat. Până la un punct se poate compensa, și poate îți va plăcea rezultatul, oricum. Bine ar fi ca electroacustica să fie cu preamplificator încorporat. 1
StevieKing Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 salut! nu stiu care este bugetul tau,dar daca ai incerca un roland Ac 30 sau 60 te-ai indragosti forever .,numai bine!
marcianpetrescu Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) o varianta destul de ok este FENDER ACOUSTASONIC(parca asa se numeste)... si parca au ceva destul de ok... la un pret mic, cei de la Behringer ! de incercat si de vazut ! asta ca sa nu ne aruncam la modele din alea adevarate, care costa... nu gluma ! Edited March 1, 2012 by marcianpetrescu
mc.chiken Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Eu chiar iti recomand sa incerci intai pe amplificatorul tau de acasa... Nu stiu de ce, dar cred ca vei fi multumita de sunet. Bine ar fi ca electroacustica să fie cu preamplificator încorporat. !
Recommended Posts