Eddie Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Pentru o trupa care sa plece de la urmatoarele referinte : Lista e deschisa pentru orice instrument, nu doar cele "clasice" dintr-o trupa rock. In Bucuresti 1
Dek Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 salut... cand, ce cum si unde ?! cateva detalii te rog. (am vazut ca in Bucuresti, intrebarea e unde facem repetitii...tu la ce instrument canti....etc)
Pit Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Prima iti induce o stare schizofrenica, imi place! Cum n-ai lasat detalii, contacteaza-ma daca vrei, eu cant la chitara bass.
alex_xero Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 mai e valabil? ascult indie, brit rock, brit pop etc. ascult Arctic Monkeys, Little Comets, The Strokes, BabyShabmles, The Libertines, Bombay Bicycle Club, Florence and The Machine... cant la chitara de vreo 7 ani, am chitara electrica, pedale, si un head de amp... id: alex_xero
adore Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) Bine ca mai exista si altfel de muzicieni decat cei de "metale", "bluz" sau mai stiu eu ce plafonati care isi zic "clasici". Oricum, e loc pentru toata lumea, dar mai greu este cand vrei sa gasesti oameni pentru o trupa. Edited February 7, 2013 by adore
Dan Damian Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 M-ar tenta sa ma bag la sintetizator, pe linia asta sunt fan Depeche Mode si alte electronice din anii '80.
skepsys Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 cat se plateste??? just kidding ca si precum antedecesorii mei, unde? la ce canti tu? ce varsta ai si ce limita de varsta impui? de cate ori repetam? exista deja piese? daca nu exista cum vezi procesul compozitional? ce parere ai de coveruri (eu inclin sa nu)? putem face un jam pentru a ne da seama unii de altii? in final, desi mi-e tarsa sa zic (ca toti au zis cam la fel), si eu sunt chitarist, dammit... - andrei - ouch, acu mi-am dat seama ca era februarie 2012 nu 2013 :/
Eddie Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 nu am pus mai multe detalii pt ca n-am vrut sa impun nimic atit timp cit nici eu nu stiu sigur ce vreau sa fac .. eu am 28, si cint la chitara, ca si tine.. dam un jam daca vrei.. si da, a trecut un an, inca ii caut..
Recommended Posts