Vlad. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Salut. De cateva zile incerc sa scot un ton cat de cat decent de metal dintr-un combo de 20 w + o copie de fender strat ( deh.. asta mi-am permis ) si un behringer um300. Dupa mine mi se pare bunicel.. Astept pareri. Ton.mp3
Vlad H. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 cu ce ai inregistrat sunetul..mi se apre ca suna putin infundat..in rest e foarte ok..pentru ce ai zis ca detii..
Vlad. Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Am inregistrat cu microfonul de la casti. )
FiveseveN Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Încerci să suni ca Dismember? Sau Burzum pe la început? Pentru că te cam limitează la asta echipamentul curent.
Vlad. Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Mdea.. echipamentul.. O sa strang bani.. poate fac si un upgrade pana la sfarsitul anului. Vreau sa stiu daca se poate asculta fara sa fuga lumea.
'mnezău Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Serios, daca nu-ti permiti scule ca lumea (nu o lua ca pe o insulta sau ceva, nici eu nu-mi permit si sunt inca vreo 80% din RGC probabil), citeste topicul asta. De cand mi-am luat o placa de sunet si folosesc solutii software, nici nu mi-a mai trecut prin gand sa preiau cu microfonul de la amp sau alte nebunii daca vreau sa inregistrez ceva... 1
Vlad. Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Am inregistrat demo-ul cu microfonul de la casti fiindca era la indemana. Solutii software stiu ca sunt.. Puteam sa fac si conectand la pc chitara + pedala.
Recommended Posts