Pacman Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Salut, Sunt Alex din Bucuresti si caut o trupa, evident, in Bucuresti:D. Pot spune ca am destula experienta pe scena cat si la instrument. Am echipament mai mult decat decent pregatit sa cante in orce club bucurestean cat si Sala Polivalenta .Sunt dispus sa cant cover-uri dar si piese proprii (compun destul de mult). Stilul abordat este blues, jazz, hard rock, classic rock, blues-rock. Influente: cel mai mult Eric Clapton si Angus Young dar si Brian May, David Gilmour, Richie Sambora....etc.... . Caut si ofer seriozitate. Doresc ca orce trupa care ma contacteaza sa aiba experienta minima si sa fie bine pusi la punct. Contact: biga_adz@yahoo.com Multumesc, Alex! \m/ Edited February 15, 2012 by zorko
Pava Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) salut, o intrebare, cam cati ani ai ? Edited February 16, 2012 by Pava
Pacman Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Salut, am 15 ani . Nustiu daca conteaza... Dupa mine nu conteaza am lucrat cu persoane care aveau peste 40 de ani
Pava Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 pai conteaza, altfel nu te intrebam, ma rog, bafta in ceea ce faci..
Guest ciprian alexandru Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 trupa Zephir nu e destul de buna?
ggg Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) ce sa fac? sa fac demo-uri? Atata timp cat nu te cheama Sambora, cred ca ar fi o idee buna sa faci niste demo-uri Edited February 27, 2012 by ggg
StratMan Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 (edited) ce sa fac? sa fac demo-uri? cred ca cel mai indicat ar fi sa raspunzi pe mess celor care te cauta. Edited February 28, 2012 by StratMan
Pacman Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 cred ca cel mai indicat ar fi sa raspunzi pe mess celor care te cauta. scuze de intarziere, nu am primit nimic pe mess... o sa fac demouri in acest weekend.
Pacman Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Up' se pare ca am gasit vocal si tobosar, deci sariti cu bassul si o a doua chitara!
Recommended Posts