Alex_Strat69 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Este cineva care are detalii despre concert ? Cum se pot lua bilete ? Mai este careva care vrea sa mearga ? Biletul am inteles ca e pe undeva pe la 20 euro.
midnight rider Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Este cineva care are detalii despre concert ? Cum se pot lua bilete ? Mai este careva care vrea sa mearga ? Biletul am inteles ca e pe undeva pe la 20 euro. io as vrea neaparat sa merg,daca afli ceva,suna-ma
Arthur Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Pe site-ul oficial al trupei Whitesnake nu figurează Bucureştiul la Tour Schedule. Turneul european arată cam aşa: EUROPE Sat 7-8 Skanevik, Norway Read Reviews Sun 7-9 Oslo, Norway Read Reviews Tue 7-11 Helsinki, Finland Read Reviews Fri 7-14 Vizovice , Cz. Rep. Read Reviews Sun 7-16 Ljubljana, Slovenia Read Reviews Wed 7-19 Athens, Greece Read Reviews Fri 7-21 Thessaloniki, Greece Read Reviews Sat 7-22 Ioaninina, Greece Read Reviews Mon 7-24 Skopje, Macedonia Skopje Ice Hocky Wed 7-26 Kavarna, Bulgaria Sportstadium Fri 7-28 Istanbul, Turkey Park Orman Sun 7-30 Belgrade, (Ser/Mont) Tasmajdan Tue 8-1 Budapest, Hungary Petofi Csarnok Thu 8-3 Neu-Isenburg, Germany Hugenottenhalle Sat 8-5 Wacken, Germany Wacken Festival UK Tue 8-8 Nottingham, UK Rock City Wed 8-9 Birmingham, UK Nia Ar fi frumos dacă ar veni în august , dar ...
Alex_Strat69 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Ups ! Am uitat sa precizez ca , concertul de care am intrebat e cel de la Kavarna. Dar pe ce site ai intrat , ca pe www.whitesnake.com figureaza bulgaria pe 26, iar pe site-ul www.kavarna.bg tot asa. Va rog inca o data , daca poate sa zica cineva sigur , ca nu prea am bani si nu vreau sa iau tzeapa aiurea .
Faust Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 stai linistit, e pe 26. oricum, cunoscatorii stiau la ce concert te referi, nu era nevoie sa specifici
Recommended Posts