mike_KidLazy Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 Adica...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 (edited) Ok, acum am priceput. Deci se poate .10-.46 fara probleme. REPET insa pentru a n-a oara, si o s-o mai repet la nevoie, daca nu inteleg ceva sau mi se pare ca nu inteleg, prefer sa intreb, altfel nu mai deschideam niciun topic si cu asta basta. Intuisem eu ca ceea ce spusesesi se indreapta undeva in directia opusa celor spuse de Gojira, am vrut doar sa ma conving . EDIT: Si uite asa, ajunseram la 2 pagini pentru un topic despre schimbat corzile pe o chitara electrica, la 7-8 ani de la inceputurile RGC. Si ce, e vreo problema? S-a nascut careva cu chitara in brate sau a stiut careva din nastere ce grosime de corzi sa-si puna pentru acordajul X? M-am gasit si eu sa intreb ca prostu', ca poate or fi altii mai destepti si mai experimentati ca mine care poate ar vrea sa-mi "impartaseasca" din experienta. Imi cer scuze pentru indrazneala. Edited February 3, 2012 by mike KidLazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Astept un demo cu un .46 lasat cu un ton si jumatate mai jos, sa auda si urechile mele cat de cristalin suna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Bre "puștiu leneș", ia un set de 10-48 și gata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Drop Db nu inseamna un ton si jumatate mai jos. Inseamna un semiton mai jos, apoi "Mi"-ul gros lasat la Db. Imi cer scuze, devin insistent. D# sau Eb = un semiton mai jos fata de E Db sau C# = 3 semitonuri mai jos fata de E Imi scapa ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Pai Mi-ul ala fiind de .46, nu iti ajunge pe genunchi? Eu in C, cu .50, am o gramada de fretbuzz pe E. De-asta spun. Vai, cat putem discuta pe un subiect atat de simplu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miro Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Cum zicea Karpi mai sus corzi mai groase= tensiune mai mare in grif si tremolo, deci se modifica tot. Si eu am avut o problema asemanatoare, am un squier affinity stratocaster, tot cu corzi de 09. Am dus-o lui George Baicea, si mi-a pus 10 pe ea, mi-a reglat si tremolo-ul care se dezacorda, si mi-a si setat chitara impecabil. Incearca sa iei legatura cu el. . Numai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts