Les Paul 1960 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) No acum ce ii fac? Am urmat pasii prezentati pe forum, problema este ca la fereastra cu setari imi da ca nu am nici un device conectat pntru iesire (nu imi vede canalul de output) si nici nu am ce sa selectez in meniu...am doar not discovered. Chitara se aude dar nu pot sa aplic vre-un efect, semnalul fiind procesat de program, problema este ca nu iese semnalul mai departe la boxe. Nu am nimic deschis care sa foloseasca canalele de output (am vazut ca daca pui o melodie in foobar de ex. nu mai poti sa folosesti softuri ca amplitube) No vreau sa ma joc si eu nitel ca nu mai am amplificator, cred ca imi iau un amplug de la vox, asa nu ma mai chinui pana imi vine ampul pe lampi. Cum naiba atasez o poza din calculator fara sa o pun pe imageshack??? Interfata masii. Edited January 28, 2012 by Les Paul 1960
'mnezău Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) Ai dat restart dupa ce ai instalat ASIO4ALL? Poti sa atasezi, ai attach file, dar trebuie sa dai "reply to this topic" ca sa iti apara. La post rapid nu ai posibilitatea. Vezi in setari la audio, la output sa nu ai selectat MS GS Waveable Synth, sa fii pe Realtek output. Edited January 28, 2012 by Gojira
Les Paul 1960 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Mama lui in fund...daca selectez intrarea directx, am ce sa aleg la iesiri dar am latenta putzei, si m-a intrebat ramurel daca am win 7, da ala e. O sa dau disable la iesirea digitala, poate asa vrea. La synth....midi nu stiu ce, nu ma pricep prea bine de unde selectez/deselectez.
buhu Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 încearcă printr-un DAW(cu amplitube ca vst)-reaper ar trebui să fie ok. Amplitube mai face figuri
Les Paul 1960 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Am rezolvat cu amplitube...partial, acum la 20 secunde am un fasait ca si cand schimbi posturile la radio. Tine cam 4-5 secunde si dupa se aude normal. Cat timp se aude fasaitul, se aude pe fundal si sunetul procesat de program.....hm..
Recommended Posts